English Club Chris Scullyval

ELŐADÁS, KVÍZ, BESZÉLGETÉS

2017 folyamán sikerrel indult rendezvénysorozatunk idei eseményein is abban segítünk Nektek, hogy találkozhassatok és beszélgethessetek egy anyanyelvi beszélővel. Chris két éve lakik Magyarországon és tanít iskolánkban. Színes élete és nyugodt személyisége garancia arra, hogy az English Club idei eseményei is legalább olyan sikeresek lesznek, mint tavaly. Az English Club találkozóit egy-egy téma köré csoportosítjuk, amelyről Chris rövid, könnyen érthető kiselőadást tart.

A péntek 13. időponthoz illeszkedve most a hiedelmekről beszélni. Jó alkalom lehet interkulturális tanulásra is, hiszen megismerhetjük, hogy a mindennapi életben az angolszász gondolkodásmódban hogyan jelennek meg ezek a babonák. Ezen kívül a résztvevők csapatokat alkotva kvízjátékban tesztelhetik magukat, majd célnyelvi beszélgetéssel várunk.

Ha kötetlen formában gyakorolnád az angol nyelvet anyanyelvi oktatóval, itt az alkalom!

A részvétel INGYENES, ám előzetes regisztrációhoz kötött az evi.kutasi@insedo.hu címre a nevet elküldve, vagy telefonon a +36 70 262 4421-es számon.

Sok szeretettel várunk!


Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!

Nyári angol kalandtábor gyerekeknek

Nyelviskolánk nyári tábort szervez alsó- és a felső-tagozatos gyerekeknek. Játékos angol nyelvű kommunikációs kompetencia fejlesztés, önfeledt készségfejlesztés a régészet, a technológia és a sport területén angol nyelven.

Részletek