Ingyenes Origó és Zöld Út gazdasági próbavizsga

Idén visszaigényelheted a nyelvvizsgadíjadat, amennyiben sikeresen vizsgázol. Ennek menetéről itt olvashatsz. Ha az éles nyelvvizsga előtt szeretnéd megnézni, valóban készen állsz-e erre, vedd igénybe INGYENES írásbeli próbanyelvvizsgánkat ANGOL VAGY NÉMET NYELVBŐL, ahol valós Origó és Zöld Út gazdasági nyelvvizsga-anyagot fognak megírni a vizsgázók, és a szóbeli vizsgán is akkreditált vizsgáztató tanárokkal fognak találkozni.

A nyelvvizsgákról honlapunkon bővebb leírást lehet olvasni itt, ami valószínűleg a szakmai nyelvvizsga esetén jöhet jól.

Jelentkezés 2018. május. 28. hétfő 12 óráig e-mailben az evi.kutasi@insedo.hu címen a következők megadásával: a jelentkező neve, a választott nyelv, nyelvi szint, írásbeli és/ vagy szóbeli, általános vagy szakmai, e-mail cím, telefonszám, az intézmény, ahol tanul (ha hallgató még)

Mivel az általános és szakmai írásbeli vizsga egy időpontban kerül megtartásra, ezért nem lehetséges mindkettőn részt venni azonos napon.

Ezeket egymás után kérjük megadni, amit előre is nagyon köszönünk: Pl. Kiss Anita, angol középfok, írásbeli, általános, kiss.a@freemail.hu, + 36 702225431, Veszprém, Lovassy 

Időpontok:
Szóbeli: 2018. június 1. péntek (a szóbeli időbeosztás a jelentkezési határidő után kerül kialakításra a jelentkezők függvényében, a kora délutáni óráktól kezdve)

Írásbeli: 2018. június 2. szombat 10:00 órától. Az írásbeli vizsga alapfokon 90 percig , középfokon 180 percig, felsőfokon 240 percig tart. A jelentkezők 4 héten belül név szerinti visszajelzést kapnak a teljesítményükről. A próbavizsgán ugyanúgy, mint az éles vizsgán, szótárt használhatnak, amiről a vizsgázóknak kell gondoskodniuk.

Vizsganyelvek: angol és német (alap-, közép-, és felsőfok)

A helyszín Veszprém, pontosítást a jelentkezési határidő után küldünk a megadott e-mail címre.

Az írásbeli próbavizsga INGYENES, de regisztrációhoz kötött.
A szóbeli vizsga díja szinttől függetlenül 2.500 forint. Ezt a szóbeli napján készpénzben lehet rendezni.
Szeretettel várjuk az objektív megmérettetésre a jelentkezőket és köszönjük szíves együttműködéseteket!

Az iskola Facebook oldalán is mindig naprakész információt találtok, érdemes lehet követni az oldalt itt.

Bármilyen kérdés esetén keressetek bátran!

Kutasi Évi
evi.kutasi@insedo.hu
+36 70 262 44 21


Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!

Nyári angol kalandtábor gyerekeknek

Nyelviskolánk nyári tábort szervez alsó- és a felső-tagozatos gyerekeknek. Játékos angol nyelvű kommunikációs kompetencia fejlesztés, önfeledt készségfejlesztés a régészet, a technológia és a sport területén angol nyelven.

Részletek