Angol és német nyelvtanfolyamok

Egy évben kétszer indítunk 90 órás angol és német kurzusokat a tavaszi és őszi félévben. Következő tanfolyamaink nyáron indulnak, de tanfolyamközi csatlakozásra is van lehetőség, ha eljössz hozzánk szintfelmérésre. Az Origó nyelvvizsga aktuális időpontjai előtt minden hónapban 10 órás vizsgatréninggel várunk.

Angol és német nyelvtanfolyamok

A lent megadott adatlap kitöltésével el is indíthatod jelentkezésed, amely persze semmilyen kötelezettséggel nem jár. Felhívunk, találkozunk, elbeszélgetünk kicsit angolul vagy németül, és minden kötelezettség nélkül elmondjuk, mit kell tenned, hogy elérd a céljaid. Szeretettel várunk iskolánkban a belváros szívében.

ANGOL ÉS NÉMET TANFOLYAMOK – 2018 NYÁR

Minden nyáron jöhetsz hozzánk, ha ki akarod használni a szabadidődet nyelvtanulásra. Légkondicionált termeinkben a digitális világ minden eszközével várunk Téged, ha szeretnél  fejlődni vagy vizsgára készülni.

Szuperintenzív angol tanfolyamok

2018. június 18 – 29-ig, napi 2×3 tanóra, hétfőtől péntekig két héten keresztül 9:00-től 13:00-ig

Nyelvvizsga-lehetőség helyben: 2018. július 07.

Jelentkezési határidő: 2018. június 10.

Jelentkezés és információ: honlapunkon keresztül, vagy 0630 831 2315

Tanfolyamdíj: 600 Ft/órától

Óraszám: 60

 

2018. július 23 – augusztus 3-ig, napi 2×3 tanóra, hétfőtől péntekig két héten keresztül 9:00-től 13:00-ig

Nyelvvizsga-lehetőség helyben: 2018. augusztus 04.

Jelentkezési határidő: 2018.július 10.

Jelentkezés és információ: honlapunkon keresztül, vagy 0630 831 2315

Tanfolyamdíj: 600 Ft/órától

Óraszám: 60

 

2018. augusztus 13 – augusztus 27-ig, napi 2×3 tanóra, hétfőtől péntekig két héten keresztül 9:00-től 13:00-ig

Nyelvvizsga-lehetőség helyben: 2018. szeptember 08-án.

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 10.

Jelentkezés és információ: honlapunkon keresztül, vagy 0630 831 2315

Tanfolyamdíj: 600 Ft/órától

Óraszám: 60

 

Nyári angol tanfolyam:

2018. június 25-től- augusztus 31-ig heti 2×2 tanóra, munkaidő után. Általános készségfejlesztés a digitális világ segítségével.

Jelentkezési határidő: 2018. június 20.

Tanfolyamdíj: 600 Ft/órától

Óraszám: 40

 

ÁRSZABÁS

7 fő jelentkezése esetén 600 Ft x 60 óra, azaz 36 000 Ft a tanfolyam díja; illetve 600 Ft x 40 óra esetén 24 000 Ft. Ettől eltérő csoportlétszámnál a táblázat szerint alakulnak az óradíjak. Előfordul, hogy baráti társaságok szeretnének együtt tanulni, vagy valaki a kedvesével együtt szánja rá magát a tanulásra.

Csoport létszáma  Árszabás/ Fő
1 fő 3 900 Ft
2-3 fő 1 900 Ft
4-6 fő 1 000 Ft
7 fő 600 Ft

FIZETÉS

Részletfizetésre lehetőséget biztosítunk. A tanfolyami díj első részlete az első órán esedékes a szerződés aláírása után.

A KÉPZÉSI MÓDSZER LÉNYEGE

 • Digitális és audiovizuális eszközök célzott alkalmazása a változatos és hatékony órákért
 • Igény szerint távoktató csomag használata, az otthoni plusz gyakorlásért
 • A nyelvi készségek (olvasás, írás, beszéd, hallás utáni értés) integrált fejlesztése
 • Motiváló légkör

OKTATÓINK

Azért, hogy a legcélzottabban készülhess az való élet és a nyelvvizsga kihívásaira is, csak olyan oktatóink vannak, akik vizsgáztatói végzettséggel is rendelkeznek. Így biztosan a leghatékonyabb és belső képzéseinknek köszönhetően a legnaprakészebb képzésben vehetsz részt.

ELŐNYÖK

 • Azonnal használható nyelvtudás
 • Az audiovizualitás miatt sokkal jobban rögzül a tananyag
 • Sokkal élvezetesebb tanórák, mint a hagyományos nyelvoktatásban
 • Minden órán előtérben van a szóbeli kommunikáció
 • Naprakész tartalmak, érdekes témák, könnyed nyelvelsajátítás

HOL

A tanfolyamok helyszíne iskolánk, ami a belváros szívében található:
Veszprém, Rákóczi u. 6. II. emelet

ONLINE SZINTFELMÉRŐ – INGYENES SZÓBELI SZINTFELMÉRŐ

Online tesztünket kitöltheted itt, hogy egy alapvető becslést kaphass nyelvi szintedről. A beiratkozás előtt ajánljuk ingyenes szóbeli szintfelmérő szolgáltatásunkat, így meggyőződhetünk róla, hogy valóban a számodra megfelelő szintű csoportba kerülhetsz majd.

JELENTKEZÉSI ÉS BEFIZETÉSI HATÁRIDŐ

Az alábbi űrlap kitöltésével el is indíthatod a folyamatot. A szóbeli szintfelmérővel még nem kötelezed el magad semmire. Jó hír, hogy a kedvezményes részletfizetési lehetőség esetén sem változik a tanfolyami díj!  Az első befizetés után a további részletek rendezése 30 óránként történik, a 40 órás kurzus esetében pedig 2 részletben.

 

Jelentkezz kurzusainkra

Töltsd ki az adataidat és mi felvesszük Veled a kapcsolatot

 

VÁLASZTHATÓ KURZUSAINK ÉVES ÁTTEKINTÉSE

 1. Általános nyelvoktatás tavaszi és őszi félév (90 óra)
  Következő beiratkozás ősszel.
 2. Vizsgarutin tréning (10 óra vizsgatréning)
  Ha Origó nyelvvizsgára készülsz, itt megtalálod a vizsgaidőpontokat. Ezek előtt rövid, intenzív, mindössze 10 tanórás tanfolyamon tudsz részt venni. Felkészítő tanáraink vizsgáztatók is, akik folyamatosan részt vesznek az Origó Nyelvi Centrummal közös képzéseinken. Így máshol nem elérhető bennfentes információval tudnak ellátni, és felkészülésed műhelytitkokkal, tippekkel felfegyverkezve az aktuális követelményeknek maximálisan megfelelve tudják segíteni. Megismerheted a javítás folyamatát, így tudod, mi a leghangsúlyosabb az értékelési folyamatban. Ezen a tréningen olyan tanácsokat adnak vizsgáztató tanáraink, amelyekkel vizsgád sokkal könnyebb és stresszmentesebb lesz. Időpontok: péntek vagy szombati napok a résztvevőkkel egyeztetve. Díja 10 000 Ft. Minimum létszám 3 fő.
 3. Origó nyelvvizsga tréning (szóbeli 45 óra)
  Amennyiben az angol vagy német középfokú nyelvvizsga írásbeli részét már teljesítetted, vagy felkészülésed erre már biztosított, lehetőséged van csak a szóbeli részre felkészülni velünk 45 órában. Időpontok: tavaszi és őszi tanfolyamindításkor és nyári intenzív tanfolyamokkal egyidőben. Óradíja megegyezik a 90 órás tanfolyaméval, tehát 600 Ft/ órától.
 4. Origó nyelvvizsga tréning (írásbeli 45 óra)
  Amennyiben az angol vagy német középfokú nyelvvizsga szóbeli részét már teljesítetted, vagy a felkészülésed erre már biztosított, lehetőséged van csak az írásbeli részre felkészülni velünk 45 órában. Időpontok: tavaszi és őszi tanfolyamindításkor és nyári intenzív tanfolyamokkal egyidőben. Óradíja megegyezik a 90 órás tanfolyaméval, tehát 600 Ft/órától.
 5. Intenzív nyelvtanfolyam
  Minden nyáron jöhetsz hozzánk, ha ki akarod használni a szabadidődet nyelvtanulásra. Légkondicionált termeinkben, a digitális világ minden eszközével és szépségével várunk Téged, ha napi 4-6 órában szeretnél fejlődni, vizsgára készülni. Óradíja megegyezik a 90 órás tanfolyaméval, tehát 600 Ft/ órától.

Nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamaink végén vizsgázhatsz is nálunk. Velünk sikerülni fog!

Jelentkezés ingyenes szóbeli szintfelmérőre

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!

Nyári angol kalandtábor gyerekeknek

Nyelviskolánk nyári tábort szervez alsó- és a felső-tagozatos gyerekeknek. Játékos angol nyelvű kommunikációs kompetencia fejlesztés, önfeledt készségfejlesztés a régészet, a technológia és a sport területén angol nyelven.

Részletek