Diplomamentés Veszprém megyében – tájékoztató

Az OFA Nonprofit Kft. 2018. augusztus 16-án nyilvánosságra hozta azoknak a képzőknek a listáját, akikre partnerként számít a Diplomamentő II. program megvalósítása során. Önömmel írjuk, hogy megvalósító szervezet az Insedo Kft.-t a kiemelt partnerek közé választotta. Az alábbiakban találjátok a legfontosabb információkat, amit tudnotok kell a Diplomamentő programról:

Ha részt szeretnél venni a Diplomamentő programban, akkor PÁLYÁZNOD KELL! A pályázati felhívás előre láthatólag 2018. augusztus 24-én kerül kiírásra a www.ofa.hu oldalon. Pályázatokat szeptember elejétől lehet majd benyújtani, ezért nagyon fontos, hogy minél hamarabb jelezd iskolánknak, hogy részt szeretnél venni Veszprém megyében a programon. Ha ezt tervezed, azonnal küldj e-mailt elérhetőségeiddel az info@insedo.hu címre.

A programban nálunk hat nyelven tanulhatsz: angol, német, francia, spanyol, orosz és olasz nyelveken, a fontos az, hogy a képzés kimeneti szintje legalább B2 legyen. A program ezennel nemcsak a csoportos, hanem a kiscsoportos és egyéni képzéseket is támogatja. Fontos, tudnotok, hogy a szakmai nyelvvizsga is támogatható, így nálunk kétféle vizsgát is tehettek, ha velünk tanultok. A nyelvi képzések tervezetten 2018. szeptember közepétől indulhatnak és 2019. december 31-ig kell befejeződniük, a képzési támogatás mértéke maximum 300.000.- Ft/fő. A támogatottaknak legkésőbb 2020. március 31-ig kell bemutatniuk a megszerzett nyelvvizsga bizonyítványukat és az az alapján kiadott diplomájukat. Amennyiben ez nem történik meg, a teljes támogatási összeget kell visszafizetni.

A pályázat benyújtásához regisztrálnod kell az OFA rendszerében Itt:

https://forrastar.hu/forrastar/paly/palybelep.aspx

Központi elektronikus pályáztatási rendszerének regisztrációs tájékoztatója

Technikai információ: A rendszer Internet Explorer, vagy Mozilla Firefox böngészőkre optimalizált. Más böngészőből az üzembiztos használatát nem tudjuk garantálni.

A rendszerbe történő belépést / regisztrációt biztosító nyitó oldal:

A ‘Regisztráció’ első lépéseként kattintson a Regisztráció gombra.

A megjelenő oldalon talál egy általános tájékoztatót a regisztrációról. Az oldal alján pedig 4 funkciógombot. Balról jobbra haladva sorrendben a következőket:

Vissza – amennyiben mégsem szeretne regisztrálni

Szervezet regisztráció – értelemszerűen minden nem „Természetes személy” vagy „Egyéni vállalkozó (GFO231) szervezet esetén használandó regisztrációs felület. Az „adószámmal rendelkező magánszemélyek( GFO233)” szintén itt tudják magukat regisztrálni. Kérjük, pontosan válassza ki a megfelelő jogi státuszt. Előfordulhat, hogy adott pályázatnál ez „szűrő” feltétel és nem engedi a rendszer a pályázat benyújtását.

Személy regisztráció – „Természetes személyek” és „Egyéni vállalkozók (GFO213) regisztrációját biztosító felület. Kérjük figyeljen a megfelelő jogi státusz beállítására. Amennyiben nem egyéni vállalkozó úgy a természetes személy-t válassza. Előfordulhat, hogy adott pályázatnál ez „szűrő” feltétel és nem engedi a rendszer a pályázat benyújtását.

Egyszerűsített regisztráció – Egyszerűsített regisztrációs lehetőség azon partnereinknek, akik 2015.01.01 utáni időszakban papír alapú pályázattal már pályáztak bármely pályázatunkon.

Személy regisztráció folyamata:
Első lépésben kérem olvassa el, tanulmányozza át az Általános szerződési feltételeket, melyeket az „Ált.szerz.feltételek „ nyomógombra kattintva érhet el.

Ezután a bal oldali menüoszlop minden elemén (négy menüpont!) végighaladva minimálisan a sárga színű kötelező mezőket kitöltve valós és pontos adatokkal, eljut a regisztráció véglegesítéséig, amelyet a „Regisztráció” gombra kattintva tehet meg.

Ezt követően a megadott e-mail címére egy tájékoztató e-mailt kap, amelyben megtalál minden szükséges információt a regisztráció véglegesítéséhez és az első pályázatának beadásához szükséges további tennivalóiról.


Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!