Diplomamentés vizsgagaranciával az Insedo nyelviskolában

AUGUSZTUS 24-én megjelent a pályázati kiírás, amely fontos döntésre sarkallta iskolánk nyelvtanár csapatát. Mi biztosak vagyunk szaktudásunkban, ezért aki velünk tanul, és mégsem sikerül a nyelvvizsgája, visszafizetjük helyette az OFA-nak a vizsgadíjat! Az alábbiakat kell tudnod a pályázatról:

Ha velünk tanulsz, és vállalod azt, hogy készülsz is az órákra, akkor garantáljuk Neked a sikeres vizsgát, sőt, vissza is fizetjük helyetted a képzés díját az OFA-nak, ha mégsem sikerül.

Pályáznod kell a támogatásra, amihez szükséged van tőlünk egy adatlapra. Minél hamarabb keress meg minket, mert a pályázatokat beérkezési sorrendben bírálja el az OFA!

További fontos feltételek a kiírásban:

  • Célcsoport: nyelvvizsga hiányában diplomával még nem rendelkező, államvizsgájukat hazai felsőoktatásban teljesített, de hallgatói jogviszonyban már nem álló uniós polgárok
  • Cél: államilag elismert, általános vagy szakmai, legalább középfokú (B2) komplex vagy írásbeli, vagy szóbeli nyelvvizsga (olyan szintű és típusú államilag elismert nyelvvizsga, amely megszerzése után a Támogatott átveheti diplomáját)
  • Pályázható nyelvek: angol, francia, német, olasz, orosz, spanyol. Ezek bármelyikét tanulhatod iskolánkban.
  • Óraszámot mi, a képző intézmény határozzuk meg előzetes szintfelmérés alapján. A képzésnek 2019. december 31-ig be kell fejeződnie.
  • Csak azok vehetnek részt a képzéseken, akik még Diplomamentő Program keretében nem részesültek támogatásban.
  • Pályáznod kell a támogatásra, felölteni minden szükséges dokumentumot az OFA tárba, és a pályázatokat érkezési sorrendben fogják elbírálni!
  • A pályázathoz szükséged van tőlünk egy Ajánlattételi adatlapra! MINÉL HAMARABB KERESS MEG MINKET!
  • A nyelvvizsga díja Téged terhel!
  • Ha nem sikerült a vizsga, akkor a képzési díj 100%-t vissza kell fizetned (ezt átvállaljuk Tőled, ha ránk bízod a felkészülésed).

Minden érdeklődőt szeretettel várunk iskolánkban egy kötelezettségmentes szintfelmérésre, ami alapján át tudjuk adni a pályázatoz szükséges igazolást.


az adatkezelési tájékoztatót


Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!