Ingyenes Origó próbavizsga

Idén visszaigényelheted a nyelvvizsgadíjadat, amennyiben sikeresen vizsgázol. Ennek menetéről itt olvashatsz. Ha az éles nyelvvizsga előtt szeretnéd megnézni, valóban készen állsz-e erre, vedd igénybe INGYENES írásbeli próbanyelvvizsgánkat ANGOL VAGY NÉMET NYELVBŐL, ahol valós Origó nyelvvizsga-anyagot fognak megírni a vizsgázók, és a szóbeli vizsgán is akkreditált vizsgáztató tanárokkal fognak találkozni.

A nyelvvizsgákról honlapunkon bővebb leírást lehet olvasni itt, ami valószínűleg a szakmai nyelvvizsga esetén jöhet jól.

Jelentkezés 2019. március 20. szerda 12 óráig e-mailben az krisztina.dallos@insedo.hu címen a következők egy sorba írt megadásával: a jelentkező neve, a választott nyelv, nyelvi szint, írásbeli és/ vagy szóbeli, általános vagy szakmai, e-mail cím, telefonszám, az intézmény, ahol tanul (ha hallgató még)

Ezeket egymás után kérjük megadni, amit előre is nagyon köszönünk: Pl. Kiss Anita, angol középfok, írásbeli, általános, kiss.a@freemail.hu, + 36 702225431, Veszprém, Lovassy 

Időpontok:
Szóbeli: 2019. március 29. péntek (a szóbeli időbeosztás a jelentkezési határidő után kerül kialakításra a jelentkezők függvényében, a kora délutáni óráktól kezdve)

Írásbeli: 2019. március 30. szombat 10:00 órától. Az írásbeli vizsga alapfokon 90 percig , középfokon 180 percig, felsőfokon 240 percig tart. A jelentkezők 4 héten belül név szerinti visszajelzést kapnak a teljesítményükről. Az Origó próbavizsgán ugyanúgy, mint az éles vizsgán, szótárt használhatnak, amiről a vizsgázóknak kell gondoskodniuk.

Vizsganyelvek: angol és német (alap-, közép-, és felsőfok)

A helyszín Veszprém, pontosítást a jelentkezési határidő után küldünk a megadott e-mail címre.

Az írásbeli próbavizsga INGYENES, de regisztrációhoz kötött.
A szóbeli vizsga díja szinttől függetlenül 2.500 forint. Ezt a szóbeli napján készpénzben lehet rendezni.
Szeretettel várjuk az objektív megmérettetésre a jelentkezőket és köszönjük szíves együttműködéseteket!

Az iskola Facebook oldalán is mindig naprakész információt találtok, érdemes lehet követni az oldalt itt.

Bármilyen kérdés esetén keressetek bátran!

Dallos Krisztina
krisztina.dallos@insedo.hu
+36 30 4645 025


Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!