Végre ismét kapható – Iskolánk tanárai megírták az ORIGÓ vizsgarendszer felkészítő könyvét

2018. márciusától ismét rendelhető a Nagy Origó Nyelvvizsgakönyv. Horváth Miklós, iskolánk szakmai vezetőjének korábbi könyvét jó ideje nem lehetett kapni, ennek az volt az oka, hogy iskolánk másik tanárával, Zsigmond Ildikóval azon dolgoztak, hogy átírják, és az új vizsgarendszerhez illesszék. Végre elkészült, és a Lexika Kiadó gondozásában, az Origó vizsgarendszer ajánlásával megjelent.

Jelenleg ez az egyetlen könyv a piacon, amely a piacvezető Origó nyelvvizsga rendszerhez ad vizsga hű gyakorló anyagokat úgy, hogy minden próbavizsgáját a vizsgarendszer fejlesztői is végignéztek, javítottak, tökéletesítettek. A könyv 15 teljes nyelvvizsgát, javítókulcsot és minta megoldást tartalmaz, és kiegészítésként 10 reprezentatív hallás után értés gyakorlatot is találtok benne.

Nyugodtan kijelenthető, hogy régóta várták már ezt a kiadványt az ország nyelvtanárai és vizsgázói, és büszkék vagyunk arra, hogy a mi iskolánk tanárainak szakértelmére számított az Origó vizsgarendszer, amikor felkérte a szerzőket. Köszönjük Nekik is és a Lexika Kiadónak az együttműködést.

Bolti ára: 3.950,-

Web shop ára: 3.150,-

Kiszállítás 990,-

5 példányszám felett ingyenes a kiszállítás.

    Megrendelés    PARTNEREINK