Ismét indul a diplomamentő program – iskolánk is a partnerintézmények között lehet

Az új Innovációs és Technológiai Minisztérium valamint az OFA égisze alatt újraindul a Diplomamentő Program. Kissé megváltoztak ugyan a feltételek, de a program célja továbbra is a nyelvvizsga hiányában diplomájukat átvenni nem tudó, államvizsgájukat hazai felsőoktatásban teljesített, de hallgatói jogviszonyban már nem állók segítése. Az elmúlt években tovább nőtt azok száma, akik nem tudják átvenni diplomájukat, és így a munkaerőpiacon nem tudnak olyan eredményesen részt venni.

Nyilván a legnagyobb érdeklődés az angol nyelv iránt lesz, a programban az angolon kívül német, francia, olasz, orosz és spanyol nyelvi képzések is megvalósulhatnak majd.  Jó hír, hogy az általános nyelvvizsga mellett szakmai vizsgát is lehet majd tenni. A nyelvi képzések a tervek szerint 2018. szeptember közepétől indulhatnak majd, és 2019. december 31-ig kell befejeződniük. A képzési támogatás mértéke maximum 300.000.-Ft/fő.

Az Insedo saját jogon akkreditált vizsgahelye a két ikonikus magyar vizsgarendszernek, így általános és szakmai nyelvvizsga is tehető majd nálunk a Diplomamentő elvégzése után.


az adatkezelési tájékoztatót


Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!