Az Insedo Nyelviskola és a Veszprémi Szakképzési Centrum ingyenes NYELVTANÁRI FÓRUMOT szervezett

Az Insedo Nyelviskola és a Veszprémi Szakképzési Centrum ÚJ TRENDEK A MODERN NYELVOKTATÁSBAN – GYAKORLATI TANÁCSOK A 2018/2019 TANÉVRE címmel ingyenes NYELVTANÁRI FÓRUMOT szervezett. Több, mint 60 oktató vett részt a programon. Ez a kezdeményezés az előadásokon és műhelymunkákon kívül lehetőséget biztosít szakmai párbeszédre, kedvezményes tankönyvvásárlásra, és célja, mint ahogy neve sugallja, hogy egy hiánypótló szakmai platform legyen.

Köszöntőt mondott Schindler Lászlóné, a Veszprémi Szakképzési Centrum főigazgatója. Majd Tóth Ildikó a Zöld Út nyelvvizsga rendszer vizsgaközpont vezetője tartott előadást Szakmai nyelvvizsga, vagy általános nyelvvizsga? Szakmai tanácsok nyelvtanároknak a vizsgaközpont-vezető szemével címmel.

Ezt követte Horváth Miklós, az Insedo Nyelviskola és Vizsgahely vezetője, a NAGY ORIGÓKÖNYV szerzője A sikeres B2 és C1 nyelvvizsga: A tankönyvszerző nyelvtanár tapasztalatai a sikeres vizsgáért című előadásával.

Végül Garnai Gábor az Insedo Nyelviskola projekt managere, IKT továbbképzés és nyelvtanári módszertan szakértő adott tanácsokat a digitális továbbképzési lehetőségekről, amelyeket akár állami támogatással is megvalósíthatnak a pedagógusok. Ezután angolos és németes szekciókra bontva folytatódott a program.

ANGOL szekció NÉMET szekció
Oxford Learner’s Bookshelf:

e-reading for skills development

Kövecses Éva

OXFORD University Press –

ELT Representative

Videók a modern német nyelvoktatásban

Módszertani workshop

Szász Andrea

HUEBER Verlag képviseletvezető, tréner

A nyelvtanuló,

a kommunikáció és a nyelvtanár kapcsolata

Módszertani workshop

Szeifert Gyöngyi

MM Publications representative

 


Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!