NYELVVIZSGA JELENTKEZÉS – 2020. MÁJUS

NYELVVIZSGA JELENTKEZÉS – 2020. MÁJUS

 

Intézményünket sokan keresik azzal a kérdéssel, hogy a kialakult vírushelyzetre tekintettel mi lesz az áprilisi és a májusi akkreditált vizsgák sorsa. Olyan kérdésekkel fordultok hozzánk, mint pld.:

 

  • Mi lesz az április vizsgadíjunk sorsa most, hogy a vizsgaidőszakot elhalasztották?
  • Visszafizetésre kerülnek a vizsgadíjak?
  • Mikor lesznek megrendezve az elmaradt vizsgák?
  • Beleszámít majd a felvételi pontokba a májusi vizsga?
  • Jelentkezzek a májusi vizsgára? Ha mégsem lesz megtartva, akkor visszakapom a vizsgadíjat?

 

Sajnos minden kérdésre nem tudunk hivatalosan megerősített választ adni, de a kialakult helyzet mégis egyértelmű iránymutatást ad. Leginkább az a valószínű, hogy sem áprilisban sem pedig májusban nem lesznek vizsgák, sőt, egyelőre maga az érettségi is kérdéses. Okos dolog tehát ezek szerint nem jelentkezni a vizsgára, hanem várni, ha már felkészültél? Semmiképpen sem! Ne halaszd el a vizsgajelentkezésed a következők miatt:

 

  1. Jelenleg is több ezren várnak vizsgára a rendszerben, és nyilván a kialakult krízishelyzet után újraindult vizsgaidőszakban nem bír el a rendszer ennyi vizsgázót. A vizsgaközpont a jelentkezések sorrendjében fogja beosztani a vizsgázókat, így elképzelhető, hogy hónapokat várnod kell majd a vizsgalehetőségre, ha most nem jelentkezel.
  2. A befizetett díjat bármikor visszakérheted, ha a jelentkezést követően már nem akarsz tovább várni, és meggondolod magad.
  3. A vizsgaközpont folyamatosan ingyenes segédanyagokat küld azoknak, akik bejelentkeznek a vizsgára, de nem tudnak vizsgázni, és tudásukat szeretnék szinten tartani.
  4. Minden hónapban tíz vizsgára jelentkező visszanyeri a befizetett vizsgadíjat.

Javasoljuk tehát, ha teheted, jelentkezz be a vizsgára, mert csak így garantálható, hogy még idén vizsgázhatsz, ráadásul kockázatot sem vállalsz, hiszen a vizsgadíjat bármikor visszakérheted, ha meggondolod magad.

Addig is az alábbi lehetőségekkel segítjük a felkészülésedet.

Online próbavizsga:

Horváth Miklós, iskolánk szakmai vezetője,  és a Nagy Origó nyelvvizsgakönyvek írója, kidolgozott egy próbanyelvvizsgát, ami nagy segítséget nyújt azoknak, akik mostanában tervezik a nyelvvizsgát.

Az alábbi opciók közül tudsz választani:

Írásbeli próbavizsga

Szóbeli próbanyelvvizsga

Komplex (írásbeli és szóbeli ) próbanyelvvizsga

Több információ itt:

https://insedo.hu/nyelvtanulas/probavizsga/

Online nyelvtanulás:

Ugorj fejest az online tanulás világába, lépj be a virtuális tantermünkbe!

Tanulj otthonról a Skype vagy Zoom segítségével, teljesen rád szabott egyéni órarenddel. Nyelvóránkon te leszel a fókuszban, tanárunk teljesen rád tud koncentrálni. Mivel otthonról tanulsz a megspórolt idődet is a nyelvtanulásra tudod fordítani, így még hatékonyabb lesz a tanulás.

Több információ itt:

https://insedo.hu/skype-os-nyelvtanulas/

 


Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!