ARCK Logo accepted

ARCK Logo accepted

The international team of experts is working on the resource basis of the main goal of the ARCK project and the designers are also taking their lion’s share of the work: the logo expressing the complexity of the work is born and public.

The logo was designed to show both the acrobatic and the artistic side of the sport, and also the education priority was to be expressed and shown. The consortium members all accepted the logo.

The resource site is under construction, but work is really promising: deadlines will be met and the site will open latest the beginning of 2023

Elfogadásra került az ARCK logo

A szakértők nemzetközi szervezete folyamatosan dolgozik a projekt fő célját jelentő forrásbázis kialakításán, és a tervezők is kiveszik a részüket a munkából: a munka összetettségét kifejező logó megszületett.

Úgy került megtervezésre a logó, hogy bemutassa a tánc akrobatikus és művészi vonalát egyaránt. A konzorciumtagok elfogadták a logót. A forrásoldal kialakítás alatt van, de a munka tényleg ígéretes: a határidők tarthatóak, és az oldal legkésőbb 2023 elején megnyílik.

30th October, 2022


PARTNEREINK