Veszprém Megyei Nyelvtanári Fórum 2017

Több mint 30 nyelvtanár vett részt ma az Insedo Nyelviskola által szervezett Veszprém Megyei Nyelvtanári Fórumon. Rövid és interaktív előadást hallhattunk Dezsényi Istvántól, aki az ELTE ORIGÓ Nyelvi Centrum vezető tanára. Beszámolt a szóbeli nyelvvizsga menetében történt változásokról, illetve beavatta a résztvevőket olyan műhelytitkokba, amik birtokában még hatékonyabban megvalósulhat a nyelvvizsgára készülés általuk.

Másik előadónk Tóth Ildikó, aki a Zöld Út Nyelvvizsga rendszer igazgatója volt a Szent István Egyetemről. Felvázolta, milyen irányelvek alapján alkották meg a nyelvvizsgát, bemutatta a nyelvvizsga menetét. Ha szakmai nyelvvizsgára készülsz, nálunk 2018-tól  gazdasági, műszaki és agrár szaknyelvekből választhatsz.

Könyvvásárral igyekeztünk biztosítani, hogy a legaktuálisabb szakirodalomhoz, tankönyvekhez hozzájuthassanak kollégáink.

Továbbá előkészítettük a következő fél év szakmai anyagát, amellyel segítjük majd a veszprémi és környéki nyelvtanárok munkáját, szakmai fejlődését.

 


Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!