FELNŐTTKÉPZÉSI SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ Általános Szerződési Feltételek

1. A felnőttképzési szolgáltatások célja elsődlegesen a képzők, képzőként regisztrált vállalkozások jogszerű működésének felnőttképzéssel kapcsolatos szakmai támogatása.

2. A szolgáltatások igénybevétele során általunk megküldött minden dokumentum intézményünk kizárólagos terméke és tulajdona. Azok további értékesítése, másolása más dokumentumba nem engedélyezett.

3. A felnőttképzési alapcsomag részeként átadott sablonok segítséget adnak a végleges képzési dokumentáció kialakításához, de változtatás nélkül, egy az egyben nem minden esetben használhatóak. Ezeket a sablonokat minden partnernek a saját működésének megfelelően cégre vagy intézményre kell szabnia.

4. Az alapcsomag díját intézményünk félévente számlázza. Kérjük megrendelőinket, hogy vegyék figyelembe, hogy az alapcsomag megrendelésekor éves előfizetést vásárolnak, és az első két félévet a csomag használatának megkezdésekor magukra kötelezőnek ismerik el.

5. A szakértői szolgáltatásokat igénybe vevő partnerünk adatai elküldésével kifejezetten nyilatkozik, hogy intézményünk tájékoztatási kötelezettségét teljesítette vele szemben, különös tekintettel, de nem kizárólagosan a szolgáltatás(ok) díjára, formájára és időtartamára vonatkozóan.

6. A felnőttképzési szolgáltatások mindegyike csak és kizárólag a megküldött számla kifizetésével vehető igénybe.

7. Az alapcsomagban szereplő dokumentum sablonok megküldése után a szolgáltatás jellegéből fakadóan a szolgáltatás lemondására a díj visszafizetése mellett nincs lehetőség.

8. Intézményünk garantálja, hogy kizárólag jogtiszta anyagot bocsájt partnerei rendelkezésére.

9. Jelentkező esetleges panaszával iskolánk ügyfélszolgálatához írásban fordulhat, melynek kivizsgálására 10 munkanap áll iskolánk rendelkezésére. Egyebekben a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény előírásai az irányadóak.

10. Jelentkező ezúton nyilatkozik, hogy az Adatkezelési Tájékoztatót megismerte (www.insedo.hu) és személyes adatainak gyűjtését, kezelését és felhasználását engedélyezte.

PARTNEREINK