Gyere és mentsd meg a diplomád velünk!

Örömmel írjuk, hogy az OFA Nonprofit Kft. az Insedo Nyelviskola vizsgáztató tanáraira bízta a Veszprém megyei Diplomamentő program …

Gyere és mentsd meg a diplomád velünk!

Örömmel írjuk, hogy az OFA Nonprofit Kft. az Insedo Nyelviskola vizsgáztató tanáraira bízta a Veszprém megyei Diplomamentő program megvalósítását. Lehetőséged van velünk tanulni és vizsgázni is egyben.

Az INSEDO Nyelviskolában a programban szereplő összes nyelvben pályázhatsz. Az alábbi nyelveken vehetsz részt a programban, ha az Insedo Nyelviskolát választod: angol, német, francia, spanyol, orosz és olasz nyelveken. A képzések kimeneti szintje legalább B2, azaz középfok kell, hogy legyen. A Diplomamentő Program (DM) ezennel nemcsak a csoportos, hanem a kiscsoportos és egyéni képzéseket is támogatja. Fontos tudnod, hogy a szakmai nyelvvizsga is támogatható, így nálunk kétféle vizsgát is tehetsz, ha velünk tanulsz. A nyelvi képzések tervezetten 2018. szeptember közepétől indulhatnak és 2019. december 31-ig kell befejeződniük. A képzési támogatás mértéke maximum 300.000.-Ft/fő. A támogatottaknak legkésőbb 2020. március 31-ig kell bemutatniuk a megszerzett nyelvvizsga bizonyítványukat, és a kiadott diplomájukat. Amennyiben ez nem történik meg, a teljes támogatási összeget vissza kell visszafizetni (ez nyilván nem fenyeget, ha velünk tanulsz).

Honlapunkon hónapok óta folyamatosan tájékoztatunk Benneteket a program részleteiről. Ezeket a cikkeket a blog bejegyzésben találhatod meg. Fontos tudnod, hogy amennyiben részt szeretnél venni a Diplomamentő programban, akkor PÁLYÁZNOD KELL! A pályázat benyújtásához regisztrálnod kell az OFA rendszerében. Az ehhez szükséges tájékoztatót itt találod: (https://insedo.hu/blog/diplomamentes-veszprem-megyeben-tajekoztato) .

A pályázatban segítünk Neked, hogy a lehető legnagyobb eséllyel tudj támogatást kapni! A pályázati felület csak augusztus végén nyílik meg, és a pályázatokat majd szeptember elejétől lehet benyújtani. Ha megadod az adataidat, akkor bekerülsz iskolánk nyilvántartásába, és azonnal értesítünk, amint ezek a felületek aktívak, és segítünk a pályázásban. Ehhez töltsd ki az alábbi űrlapot, és mi azonnal értesítünk, amit a pályázattal kapcsolatban bármilyen tennivalód van, így nem maradsz le semmiről! (ezeket az adatokat csak és kizárólag a diplomamentéseddel kapcsolatos információk megküldésére fogjuk használni. Részletes adatkezelési tájékoztatót honlapunkon találsz).

Várjuk, hogy velünk tanulj és vizsgázz, és segíthessünk Téged abban, hogy végre megkapd a diplomád!


  az adatkezelési tájékoztatót

   

  Életünk képekben

  Kövess minket Instagrammon is!

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No connected account.

  Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

  Akik minket választottak

  Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!