Számítógép-kezelői és nyelvi oktatás cégeknek

 

Államilag támogatott, díjmentes, 2×35 órás számítógép-kezelői képzést biztosítunk cégek számára.

Amennyiben legalább 15 fő részt vesz képzéseinken, akkor a cég számára 30 órás ingyenes nyelvi képzést adunk ajándékba!

Számítógép-kezelői és nyelvi oktatás cégeknek

Fontos Önnek a munkavállalói lojalitás és a kompetenciák fejlesztése a hatékonyabb munkavégzés érdekében?

Szeretne olyan megoldást, amely segíti Önt a munkavállalók megtartásában és tudásuk fejlesztésében?

Szeretne olyan vállalati informatikai és nyelvoktatást, mely cégének ingyenes – sem idejébe, sem pénzébe nem kerül?

MI MEGVALÓSÍTJUK EZT ÖNNEK!

céges informatikai és nyelvi képzés Veszprémben Insedo

 

Mik a jelenlegi tények munkaerő megtartás szempontjából?

Az elmúlt évek egyik legfontosabb tendeciája munkaadói szempontból az, hogy hiányoznak a megfelelő szakemberek az élet szinte minden területéről, akár a kétkezi, fizikai munkát végzőkre gondolunk, akár az elméleti tudásra alapozott munkakörökre. Éppen ezért kiemelkedően fontossá vált a meglévő munkaerő megtartása és lojalitásuk növelése.

Számos tanulmány vizsgálta már, hogy mik azok a motiváló tényezők, melyek miatt egy munkahely “kívánatossá” válik a dolgozók számára. Ezek mindegyike kivétel nélkül az első helyek között hozta a szakmai és egyéb belső képzéseket, és ezen keresztül a karrierutak lehetőségét. Az új HR-trendek az élményalapú munkát helyezik középpontba, mert a feljövő generáció már nem tervez hosszabb távra, őket inkább az izgalmas feladatok, kihívások, a rugalmasabb munkakörnyezet, valamint az előrelépési lehetőségek és a fejlődési lehetőségek vonzzák.

Több felmérésre alapozva kimondható tehát az a tény, hogy a  HR szakemberek 2017 óta folyamatosan a munkaerő megtartását tartják legfontosabb feladatuknak.

Mi utal arra, hogy cégénél figyelnie kellene munkavállalói képzésére?

 • Megnövekedett a fluktuáció a vállalkozásában.
 • Úgy érzi, hogy nem megfelelő a munkahelyi légkör és fél, hogy ez visszafordíthatatlan öngerjesztő folyamattá válik.
 • Egyre nehezebben talál új munkavállalót a kilépettek helyére, akiknek ráadásul nehézkes és hosszadalmas a betanítása.
 • A munkavállalók a munkát nem kihívásként és izgalmas lehetőségként kezelik, hanem mindennapi unalmas rutinként, futószalag feladatként.

Mit tehet, hogy fentiek ismeretében hatékonyabbá váljon a munkaerő megtartás?

Javasoljuk a céges belső képzések elindítását, hogy munkavállalói karrierútjára vállalaton belül adjon alternatívát, és tapasztalt munkatársai ne vándoroljanak át a konkurenciához karrierépítés reményében.

Viszont azt is tudjuk, hogy egy képzés megszervezése nem kis feladat és befektetés.

Mit szólna hozzá, ha mi elvégeznénk minden szervezést Ön helyett és a tanfolyamért sem kellene fizetnie? Tehát úgy növelhetné a munkavállalói elégedettséget, lojalitást és adna képzési lehetőséget, hogy az Önnek nem jár sem többlet munkával sem többlet kiadással?

Egyáltalán lehetséges ez???

 

A válaszunk: IGEN, lehetséges.

 

Céges kihelyezett nyelvi képzés Veszprém INSEDO

 

Intézményünk ugyanis azon képző intézmények közé tartozik, amely stratégia szerződést kötött a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatallal, így rajtunk keresztül nyújthat úgy alapfokú informatikai képzést munkavállalóinak, hogy Önnek a fizetendő összeg 0 Ft, azaz a képzés a vállalata részére

INGYENES.

Ugyanezen stratégiai szerződésnek köszönhetően most az ingyenes számítógép-kezelői képzés mellé most egy 30 órás nyelvi képzést is adunk cégének AJÁNDÉKBA, melyet akár az informatikai képzésben résztvevők, akár más munkavállalók is igénybe vehetnek. A nyelvi képzést az alábbi 5 nyelven biztosítjuk: angol, német, olasz, spanyol, francia. Külön kérésre cégre szabott számítógépes képzést is tudunk tartani.

Mit kell a jelentkező cégeknek biztosítania?

Oktatásra alkalmas termet, internet hozzáférést, projektort, táblát vagy flipchartot, számítógépet vagy info-kommunikációs eszközt a résztvevők számára.

Mit kell tehát tennie, ha szeretné munkavállalóit INGYEN számítógép-kezelői és nyelvi képzéshez juttatni vállalatán belül?

Nincs más dolga, mint alább megadni elérhetőségeit, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a részleteket és elindítsuk a folyamatot, melynek eredményeként ingyenes, kihelyezett számítógép-kezelői és nyelvi képzéshez juthatnak munkavállalói.

  Ajánlatkérés céges informatika és nyelvoktatásra

  Kérjük adja meg eléréséhez szükséges adatait, és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.


  az adatkezelési tájékoztatót

  Életünk képekben

  Kövess minket Instagrammon is!

  Akik minket választottak

  Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!