Informatikai képzés – IKER – GINOP 6.1.2-15

Kiknek szól az IKER képzés?

Önnek szól ez a képzés, amennyiben:

1. Szeretné számítógépen, tableten vagy okostelefonon keresztül tartani a kapcsolatot külföldön élő gyermekével, unokájával vagy ismerőseivel.
A távolság nem lehet akadály! Képzésünk segítségével olyan közel hozzuk Önhöz külföldön élő szeretteit, mintha egy szobában ülve beszélgetnének. Netalán csevegne egyet barátjával vagy barátnőjével, de nem megoldható a kimozdulás a lakásból? Ez nem lesz gond, akár otthonából élhet társasági életet!
2. Szeretne hobbijával, munkájával kapcsolatban még több információhoz jutni az internet segítségével.
Szeretne az Önt érdeklő témákban vagy akár hobbijára vonatkozóan több információt megtalálni az interneten? Szeretne az interneten elérhető filmeket nézni? Oktatóvideókra vagy online tananyagokra vágyik? Ezzel a képzéssel gyerekjáték lesz ezeket az információkat megtalálnia.
3. Szeretne pedagógusként vizsgamentességet szerezni az előírt ECDL vizsga két kötelező moduljából?
Teljesítse pedagógusként könnyedén a kötelező ECDL vizsga majdnem minden modulját. Ne stresszeljen azon, hogy hol és milyen módon, milyen költségekkel találja meg és teljesíti ezt a kötelező képzést, mert most mi hoztuk el Önnek ezt. A képzés elvégzésével a kötelező ECDL vizsga első két modulja alól vizsgamentességet kap, illetve a negyedik választható modul elvégzésére is van megoldásunk az IKT pedagógusoknak képzésünk keretében. Szerezzen meg akár az teljes 120 kreditet képzésünk segítségével!
4. Szeretne a nagyobb esélyekkel indulni egy új állás megszerzéséért.
Akár álmai állása és nagyobb munkabér várhat Önre, amennyiben képzésünkön elsajátított tudásával jelentkezik egy munkahelyre. Ne legyen álláskeresésének az a korlátja, hogy nem ismeri a mindennapok során használatos informatikai eszközöket. És ha ráadásul ezt a tudást ingyen megkaphatja, akkor egyáltalán nem kérdés, hogy itt van-e a helye!
5. Szeretne munkaadóként a megszűnő cafeteria juttatások helyett olyan extra juttatást adni dolgozóinak, mely Önnek nem kerül pénzébe.
A munkaerő megtartása és megszerzése egyre nagyobb operatív és pénzügyi erőfeszítéseket igényel a munkáltatóktól. Sajnos ehhez a cafeteria rendszer átalakítása is egyre kevésbé ad lehetőségeket. Mi azonban olyan, az Ön számára ingyenes képzési formát hoztunk el, mellyel növelheti a dolgozói elégedettséget és sem Önnek, sem dolgozójának nem kerül pénzébe. 12 fő felett akár helyszíni képzéssel is megoldható, tehát még utaznia sem kell dolgozóinak.
6. Szeretne kényelmesen, a fotelből elintézni hivatalos ügyeket sorban állás, várakozás nélkül.
Elege van az állandó sorban állásból a hivatalokban? Telefon vagy tévé szolgáltatójánál szeretne elintézni valamit, de órákig kell várakoznia? Szeretné megtanulni az online bankoláshoz szükséges tudást, hogy többet ne kelljen postán sorban állnia egy csekk befizetése miatt? Időt és pénzt is szeretne spórolni azzal, hogy online intézi hivatalos ügyeit? Akkor ezt a képzést Önnek találták ki, mert képzésünket követően képes lesz olyan magabiztosan kezelni a számítógépet és az internetet, hogy szinte gyerekjáték lesz bármilyen hivatalos ügy online elintézése!

Pontosan mit fog tanulni az IKER képzés alatt?

 • Megtanulja önállóan használni számítógépét, okostelefonját vagy tabletét.
 • Számítógépe, tablete és okostelefonja segítségével képes lesz hanghívásokat (pl. Skype, Viber, Messenger) és szöveges chat üzeneteket kezelni.
 • Hatékonyan tud majd információkat keresni az internet segítségével.
 • Megtanul e-mail-t kezelni, küldeni.
 • Képes lesz akár fotókat is átküldeni bárkinek akár e-mail, akár egyéb eszköz (pl. chat) segítségével.
 • Megtanulja biztonságosan használni a legfontosabb közösségi portálok adta lehetőségeket (kapcsolat barátokkal, családtagokkal, új ismeretségek keresése).
 • Megtanulja az alapvető szövegszerkesztési műveleteket, így akár hivatalos levelezést is lebonyolíthat kényelmesen az otthonából.
 • A képzés végén a képző intézet hivatalos tanúsítványt állít ki a sikeresen vizsgázó hallgató számára.

Hol és Mikor indítunk GINOP – IKER képzéseket?

IKER 1 képzések helyszínei és időpontjai:

 • Veszprém 2020.09.21 – 2019.10.12.
 • Balatonfüred 2020.09.28-2020.10.19.

IKER 2 képzések helyszínei és időpontjai:

 

Jelentkezzen most IKER képzéseinkre telefonon 0630 157 9447, az info@insedo.hu email címen, vagy a lenti űrlapon:

  az adatkezelési tájékoztatót


  Életünk képekben

  Kövess minket Instagrammon is!

  Akik minket választottak

  Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!