Horváth Miklós: Angol írásbeli

Ez a könyv sokat segít a sikeres B típusú angol nyelvvizsgára készülőknek. Nemcsak kimeríthetetlen mennyiségű, részben eredeti vizsgaanyagot …

Horváth Miklós: Angol írásbeli

Ez a könyv sokat segít a sikeres B típusú angol nyelvvizsgára készülőknek. Nemcsak kimeríthetetlen mennyiségű, részben eredeti vizsgaanyagot tartalmaz, de a szerző többéves vizsgára felkészítő és vizsgáztatói tapasztalatára építve nélkülözhetetlen tanácsokat ad a vizsgázónak. A könyvnek kettős célja van: hűen bemutatni, milyen feladatok várnak a vizsgázóra, ill. néhány tippet adni, hogyan lehet akár napok alatt is a felkészülés hatékonyságát növelni.

Hosszú éveken keresztül különösen értékeseknek bizonyultak az első részben felsorolt aranyszabályok, melyeket követve a vizsgázó számos ponttal gazdagodhat anélkül, hogy nyelvtudását gyarapítaná. A könyv tájékoztat a javítás folyamatáról is. Példákat hoz a pontlevonásokra, konkrétan tárgyalja a fordítások javítását, így általában tanár nélkül is értékelhetők a mintatesztek. A javítókulcsban pontosan meg van adva, miért hány pontot lehet adni. Ebben a könyvben minden tesztnek, fordításnak és szövegértésnek – számos más könyvvel ellentétben-, pontos megoldása van a könyv végén.

Jelentkezés ingyenes szóbeli szintfelmérőre

az adatkezelési tájékoztatót

Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!