Nyelvoktatás és nyelvvizsga – Veszprém

Cégünk a kiszélesedett piaci igények kielégítésére új tematikákat dolgozott ki a nyelvvizsga-specifikus tréingek, speciális oktatás, szaknyelvi modulok, menedzsment technológia tréningek területén.

Nyelvoktatás és nyelvvizsga – Veszprém

Nyelvoktatás

Számos nyelvi programunk mellett kiemelkedik a nyelvtanulási hatékonyságfejlesztő tréningünk, amely olyan nyelvtanulóknak segít, akik megunták már a hagyományos nyelvtanulást, és az élő nyelvvel együtt akarnak lélegezni. Nyelvi szolgáltatásainkat a tudatosság, profizmus valamint az azonnali hatékony segítségnyújtás jellemzi.

Cégünk a kiszélesedett piaci igények kielégítésére új tematikákat dolgozott ki a nyelvvizsga-specifikus tréingek, speciális oktatás, szaknyelvi modulok, menedzsment technológia tréningek területén. Célunk a piac igényeinek azonnali reagálással történő minőségi kiszolgálása, a megrendelő igényeinek megfelelve, akár 48 órán belüli tanfolyamkezdéssel.

Válaszható kurzusok:

  • Általános nyelvoktatás (90 óra)
  • Vizsgarutin tréning (10 óra vizsgatréning)
  • Origó nyelvvizsga tréning (szóbeli 45 óra)
  • Origó nyelvvizsga tréning (írásbeli 45 óra)
  • Szakmai nyelvvizsga tréning (30 óra)
Csoport létszáma  Árszabás/ Fő
1 fő 3 900 Ft
2-3 fő 1 900 Ft
4-6 fő 1 000 Ft
7 fő 600 Ft

Nyelvvizsga

Az Insedo Nyelviskola a Magyarországon évtizedek óta etalonnak számító Origó Vizsgarendszer akkreditált vizsgahelye.  Ügyfél-szolgálatunkon személyesen is intézhető a vizsgajelentkezés, illetve interneten keresztül is lehet jelentkezni vizsgáinkra.

Keress minket, ha szakmai nyelvvizsgára (gazdasági, műszaki vagy agrár) van szükséged. Ebben az esetben a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Zöld Út vizsgáját teheted le nálunk.

Nyelvvizsgázni szeretnél? Tudj meg többet nyelvvizsgáinkról

PARTNEREINK