Nyelvoktatás és nyelvvizsga – Veszprém

Cégünk a kiszélesedett piaci igények kielégítésére új tematikákat dolgozott ki a nyelvvizsga-specifikus tréingek, speciális oktatás, szaknyelvi modulok, menedzsment technológia tréningek területén.

Nyelvoktatás és nyelvvizsga – Veszprém

Nyelvoktatás

Számos nyelvi programunk mellett kiemelkedik a nyelvtanulási hatékonyságfejlesztő tréningünk, amely olyan nyelvtanulóknak segít, akik megunták már a hagyományos nyelvtanulást, és az élő nyelvvel együtt akarnak lélegezni. Nyelvi szolgáltatásainkat a tudatosság, profizmus valamint az azonnali hatékony segítségnyújtás jellemzi.

Cégünk a kiszélesedett piaci igények kielégítésére új tematikákat dolgozott ki a nyelvvizsga-specifikus tréingek, speciális oktatás, szaknyelvi modulok, menedzsment technológia tréningek területén. Célunk a piac igényeinek azonnali reagálással történő minőségi kiszolgálása, a megrendelő igényeinek megfelelve, akár 48 órán belüli tanfolyamkezdéssel.

Válaszható kurzusok:

  • Általános nyelvoktatás (90 óra)
  • Vizsgarutin tréning (10 óra vizsgatréning)
  • Origó nyelvvizsga tréning (szóbeli 45 óra)
  • Origó nyelvvizsga tréning (írásbeli 45 óra)
  • Szakmai nyelvvizsga tréning (30 óra)
Csoport létszáma  Árszabás/ Fő
1 fő 3 900 Ft
2-3 fő 1 900 Ft
4-6 fő 1 000 Ft
7 fő 600 Ft

Nyelvvizsga

Az Insedo Nyelviskola a Magyarországon évtizedek óta etalonnak számító Origó Vizsgarendszer akkreditált vizsgahelye.  Ügyfél-szolgálatunkon személyesen is intézhető a vizsgajelentkezés, illetve interneten keresztül is lehet jelentkezni vizsgáinkra.

Keress minket, ha szakmai nyelvvizsgára (gazdasági, műszaki vagy agrár) van szükséged. Ebben az esetben a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Zöld Út vizsgáját teheted le nálunk.

Nyelvvizsgázni szeretnél? Tudj meg többet nyelvvizsgáinkról

Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!