Ingyenes Origó és Zöld Út gazdasági próbavizsga

Iskolánk a vállalati nyelvoktatás forradalmasítását tűzte ki célul már megalakulásakor is. Az általános készségfejlesztés mellett partnereinket intenzív képzési struktúrával és e-learning programmal is segítjük, hogy  olyan segítséget kapjanak, amely egyedülálló a mai magyar oktatási piacon.

Ingyenes Origó és Zöld Út gazdasági próbavizsga

Idén visszaigényelheted a nyelvvizsgadíjadat, amennyiben sikeresen vizsgázol. Ennek menetéről itt olvashatsz. Ha az éles nyelvvizsga előtt szeretnéd megnézni, valóban készen állsz-e erre, vedd igénybe INGYENES írásbeli próbanyelvvizsgánkat ANGOL VAGY NÉMET NYELVBŐL, ahol valós Origó és Zöld Út gazdasági nyelvvizsga-anyagot fognak megírni a vizsgázók, és a szóbeli vizsgán is akkreditált vizsgáztató tanárokkal fognak találkozni.

A nyelvvizsgákról honlapunkon bővebb leírást lehet olvasni itt, ami valószínűleg a szakmai nyelvvizsga esetén jöhet jól.

Jelentkezés 2018. szeptember. 10. hétfő 12 óráig e-mailben az evi.kutasi@insedo.hu címen a következők megadásával: a jelentkező neve, a választott nyelv, nyelvi szint, írásbeli és/ vagy szóbeli, általános vagy szakmai, e-mail cím, telefonszám, az intézmény, ahol tanul (ha hallgató még)

Ezeket egymás után kérjük megadni, amit előre is nagyon köszönünk: Pl. Kiss Anita, angol középfok, írásbeli, általános, kiss.a@freemail.hu, + 36 702225431, Veszprém, Lovassy 

Mivel az általános és szakmai írásbeli vizsga egy időpontban kerül megtartásra, ezért nem lehetséges mindkettőn részt venni azonos napon.

Időpontok:
Szóbeli: 2018. szeptember. 21. péntek (a szóbeli időbeosztás a jelentkezési határidő után kerül kialakításra a jelentkezők függvényében, a kora délutáni óráktól kezdve)

Írásbeli: 2018. szeptember 22. szombat 10:00 órától. Az írásbeli vizsga alapfokon 90 percig , középfokon 180 percig, felsőfokon 240 percig tart. A jelentkezők 4 héten belül név szerinti visszajelzést kapnak a teljesítményükről. A próbavizsgán ugyanúgy, mint az éles vizsgán, szótárt használhatnak, amiről a vizsgázóknak kell gondoskodniuk.

Vizsganyelvek: angol és német (alap-, közép-, és felsőfok)

A helyszín Veszprém, pontosítást a jelentkezési határidő után küldünk a megadott e-mail címre.

Az írásbeli próbavizsga INGYENES, de regisztrációhoz kötött.
A szóbeli vizsga díja szinttől függetlenül 2.500 forint. Ezt a szóbeli napján készpénzben lehet rendezni.
Szeretettel várjuk az objektív megmérettetésre a jelentkezőket és köszönjük szíves együttműködéseteket!

Az iskola Facebook oldalán is mindig naprakész információt találtok, érdemes lehet követni az oldalt itt.

Bármilyen kérdés esetén keressetek bátran!

Kutasi Évi
evi.kutasi@insedo.hu
+36 70 262 44 21

Jelentkezés ingyenes szóbeli szintfelmérőre

az adatkezelési tájékoztatót

Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!