Ingyenes Origó próbavizsga

Iskolánk a vállalati nyelvoktatás forradalmasítását tűzte ki célul már megalakulásakor is. Az általános készségfejlesztés mellett partnereinket intenzív képzési struktúrával és e-learning programmal is segítjük, hogy  olyan segítséget kapjanak, amely egyedülálló a mai magyar oktatási piacon.

Ingyenes Origó próbavizsga

Idén visszaigényelheted a nyelvvizsgadíjadat, amennyiben sikeresen vizsgázol. Ennek menetéről itt olvashatsz. Ha az éles nyelvvizsga előtt szeretnéd megnézni, valóban készen állsz-e erre, vedd igénybe INGYENES írásbeli próbanyelvvizsgánkat ANGOL VAGY NÉMET NYELVBŐL, ahol valós Origó nyelvvizsga-anyagot fognak megírni a vizsgázók, és a szóbeli vizsgán is akkreditált vizsgáztató tanárokkal fognak találkozni.

A nyelvvizsgákról honlapunkon bővebb leírást lehet olvasni itt, ami valószínűleg a szakmai nyelvvizsga esetén jöhet jól.

Jelentkezés 2019. október 4. szerda 12 óráig e-mailben az annamaria.maliszka@insedo.hu címen a következők megadásával: a jelentkező neve, a választott nyelv, nyelvi szint, írásbeli és/ vagy szóbeli, általános vagy szakmai, e-mail cím, telefonszám, az intézmény, ahol tanul (ha hallgató még)

Ezeket egymás után kérjük megadni, amit előre is nagyon köszönünk: Pl. Kiss Anita, angol középfok, írásbeli, általános, kiss.a@freemail.hu, + 36 702225431, Veszprém, Lovassy 

Időpontok:
Szóbeli: 2019. október 11. péntek (a szóbeli időbeosztás a jelentkezési határidő után kerül kialakításra a jelentkezők függvényében, a kora délutáni óráktól kezdve)

Írásbeli: 2019. október 12. szombat 10:00 órától. Az írásbeli vizsga alapfokon 90 percig , középfokon 180 percig, felsőfokon 240 percig tart. A jelentkezők 4 héten belül név szerinti visszajelzést kapnak a teljesítményükről. A próbavizsgán ugyanúgy, mint az éles vizsgán, szótárt használhatnak, amiről a vizsgázóknak kell gondoskodniuk.

Vizsganyelvek: angol és német (alap-, közép-, és felsőfok)

A helyszín Veszprém, pontosítást a jelentkezési határidő után küldünk a megadott e-mail címre.

Az írásbeli próbavizsga INGYENES, de regisztrációhoz kötött.
A szóbeli vizsga díja szinttől függetlenül 2.500 forint. Ezt a szóbeli napján készpénzben lehet rendezni.
Szeretettel várjuk az objektív megmérettetésre a jelentkezőket és köszönjük szíves együttműködéseteket!

Az iskola Facebook oldalán is mindig naprakész információt találtok, érdemes lehet követni az oldalt itt.

 

Jelentkezés ingyenes szóbeli szintfelmérőre

az adatkezelési tájékoztatót

Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

[instagram-feed]

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!