Online ORIGO próbavizsga

Nyelviskolánk online oktatási rendszerében lehetőséged van írásbeli és szóbeli próbavizsgára, angol és német nyelvekből B2 középfok szinten. Horváth …

Online ORIGO próbavizsga

Nyelviskolánk online oktatási rendszerében lehetőséged van írásbeli és szóbeli próbavizsgára, angol és német nyelvekből B2 középfok szinten.

Horváth Miklós, iskolánk szakmai vezetője,  és a Nagy Origó nyelvvizsgakönyvek írója, kidolgozott egy próbanyelvvizsga rendszert, ami nagy segítséget nyújt azoknak, akik mostanában tervezik a nyelvvizsgát.

Az alábbi opciók közül tudsz választani:

Írásbeli próbavizsga: hozzáférést biztosítunk egy írásbeli nyelvvizsgához, amit le tudsz tölteni pdf formátumban. Ha a tesztet megoldva visszaküldöd nekünk, akkor az Origo nyelvvizsga pontozási szempontjai szerint kijavítva visszaküldjük neked és javaslatokat teszünk, hogyan vizsgázhatnál sikeresen a jövőben.

Szóbeli próbanyelvvizsga: online kb. 15 perces szóbeli interjú során felmérjük, hogy milyen szinten vagy jelenleg az adott nyelvből, és javaslatokat teszünk arra, hogyan készülj fel a szóbeli nyelvvizsgára.

Komplex (írásbeli és szóbeli ) próbanyelvvizsga: van lehetőség arra, hogy írásban és szóban is teszteld a tudásodat egyszerre.

A próbanyelvvizsga csomag díjai:

Írásbeli Szóbeli Komplex (írásbeli és szóbeli)
4500 Ft 3000 Ft 7000 Ft

 

Ha szeretnéd megrendelni valamelyik próbanyelvvizsga csomagot, most online megteheted! Kattints a termék alatti “Megrendelem” gombra, ezután automatikusan átirányítunk a pénztár oldalra, ahol megrendelheted a feladatlapot. Jelenleg banki átutalással tudsz fizetni, bankkártyás fizetésünk hamarosan elérhető lesz. A megrendelés feldolgozása után e-mailben küldjük számodra a letölthető anyagokat.

Helytartó

Angol Írásbeli Online ORIGO próbavizsga – B2 szint


4 500 Ft

Megrendelem
Helytartó

Német Írásbeli Online ORIGO próbavizsga – B2 szint


4 500 Ft

Megrendelem

Amennyiben úgy érzed hogy még tanulni szeretnél mielőtt megméretted magad az éles nyelvvizsgán, erre is biztosítunk lehetőséget. Tanulj otthonról a Skype vagy Zoom segítségével, teljesen rád szabott egyéni órarenddel. Nyelvóránkon te leszel a fókuszban, tanárunk teljesen rád tud koncentrálni. Mivel otthonról tanulsz a megspórolt idődet is a nyelvtanulásra tudod fordítani, így még hatékonyabb lesz a tanulás.

Itt találsz több információt:

skype-os nyelvtanulás

Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!