Online szakmai képzéseink

Szakmai képzéseink rövid és praktikus képzések, melyek betekintést nyújtanak egyes szakterületekre és azonnal hasznosítható tudást nyújtanak.

Online szakmai képzéseink
Fitness és testépítés alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A képzésben résztvevő megismerkedik az edzéselmélet alapjaival, képes lesz rövid edzésprogramok összeállítására. A képzés továbbá ismereteket nyújt az alábbiak területén is: táplálkozási ismeretek, gimnasztika, stretching, testformálás funkcionális edzéssel.
Logisztikai ismeretek alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A képzés segítséget nyújt az alábbi területeken ismereteket szerezni: a logisztika fogalma, raktározás, raktározási folyamatok, árugyűjtési ismeretek, csomagolás, készletezés és hulladékkezelés. A képzés kitér minden olyan terület alapfokú ismereti anyagára, amely szükséges a logisztikai területen történéő munkavállaláshoz.
Alapfokú ingatlanközvetítői ismeretek ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A képzés segítséget nyújt az alábbi területeken ismereteket szerezni: ki a jó ingatélanközvetítő? Melyek a jól működő magyar gyakorlati példák? A képzés kitér minden olyan terület alapfokú ismereti anyagára, amely szükséges az ingatlanközvetítői szakma területén történő munkavállaláshoz.
Fotózás és videózás alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
Ma a fényképezés az élet minden területén fontos lehet. Akár magánéletben akarunk kiváló fényképeket csinálni, akár a vállalkozásunkat vagy cégünket akarjuk megmenteni a profi fotós nehezen megfizethető munkadíjától, ez a képzés sokat segíthet. A tanfolyam kitér a fényképezőgép részeinek és működésének ismeretére, a fények színek és kompozíciók összehangolására, képszerkesztésre és egyéb fényképezési alapismeretek megszerzésére.
Sales eladásösztönző ismeretek ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
Az eladásösztönzés módszerei szerteágazóak, csak a kreativitás szab határt. A tanfolyam során megismekedhetünk többféle  eladásösztönzési módszerrel , amivel ösztönözhetünk egy adott fogyasztói csoportot, hogy megvásárolja termékünket. Ötleteket adunk arra, hogyan növelheti cége nyereségét úgy hogy közben a bolt jó hírét is megőrzi.
Táplálkozási alapismeretek ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A képzés tartalma: alapvető egészségügyi ismeretek, általános anatómia, élettan, kórélettan, az emésztőrendszer,  táplálkozási terv és étrend ajánlások szempontjai, gyakorlati tanácsok. Fogyás, testsúly megtartása, hízás, izomnövekedés segítése, alapvető és általános dietetikai irányelvek.
Alapvető TB- és bérügyintézői ismeretek ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft)
A képzést annak ajánljuk elsősorban, aki szeretne ebben a  szakmában elhelyezkedni, és szeretné a társadalombiztosítási ismereteit megalapozni. Vállalkozóknak is ajánljuk képzésünket, ha vállalkozása  érdekében szeretné megismerni a társadalombiztosítással és az ellátásokkal, kapcsolatos jogszabályokat.
Könyvelés alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft)
A tanfolyam a könyvelő feladatainak az alapjait adja meg, és felölei az alábbi témákat: számlák bizonylatok rögzítése, a könyvelésre kapott számlák ellenőrzése, adatszolgáltatás a hatóságok felé (bevallások elkészítése és beküldése)  a vállalkozás vezetője által kért kimutatások elkészítése stb.
Pénzügyi ismeretek alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft)
Az alapvető pénzügyi ismeretek segítenek jobban megérteni és megismerni az egyes pénzügyi termékeket, tehát jobb döntéseket tudunk hozni. Érdemes  kicsit beleásni magunkat a pénzügyi ismeretek világába, hogy jobban tudjuk kezelni anyagi forrásainkat.
Kereskedelem-marketing ismeretek alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft)
A tanfolyam felruházza alapvető kereskedelmi és marketing szaktudással, gazdasági és üzleti ismeretekkel hogy alkalmas legyen  különböző termékek és szolgáltatások beszerzésére és értékesítésére. Hasznos ismereteket nyújt kis- és középvállalatok kereskedelmi tevékenységének szervezésére és irányítására.
Üzleti adminisztráció ismeretek alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft)
A tanfolyam alapokat biztosít, hogy megkötött kereskedelmi ügyletek lebonyolításában hogyan tudunk aktívan közreműködni mint pl. export-, importengedélyek beszerzése, igazolások, bizonylatok és más okmányok pontos kitöltése, fuvaroztatással, vámkezelés.
    az adatkezelési tájékoztatót

    Életünk képekben

    Kövess minket Instagrammon is!

    Akik minket választottak

    Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!