Online szakmai képzéseink

Szakmai képzéseink rövid és praktikus képzések, melyek betekintést nyújtanak egyes szakterületekre és azonnal hasznosítható tudást nyújtanak.

Online szakmai képzéseink
Fitness és testépítés alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A képzésben résztvevő megismerkedik az edzéselmélet alapjaival, képes lesz rövid edzésprogramok összeállítására. A képzés továbbá ismereteket nyújt az alábbiak területén is: táplálkozási ismeretek, gimnasztika, stretching, testformálás funkcionális edzéssel.
Logisztikai ismeretek alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A képzés segítséget nyújt az alábbi területeken ismereteket szerezni: a logisztika fogalma, raktározás, raktározási folyamatok, árugyűjtési ismeretek, csomagolás, készletezés és hulladékkezelés. A képzés kitér minden olyan terület alapfokú ismereti anyagára, amely szükséges a logisztikai területen történéő munkavállaláshoz.
Alapfokú ingatlanközvetítői ismeretek ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A képzés segítséget nyújt az alábbi területeken ismereteket szerezni: ki a jó ingatélanközvetítő? Melyek a jól működő magyar gyakorlati példák? A képzés kitér minden olyan terület alapfokú ismereti anyagára, amely szükséges az ingatlanközvetítői szakma területén történő munkavállaláshoz.
Fotózás és videózás alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
Ma a fényképezés az élet minden területén fontos lehet. Akár magánéletben akarunk kiváló fényképeket csinálni, akár a vállalkozásunkat vagy cégünket akarjuk megmenteni a profi fotós nehezen megfizethető munkadíjától, ez a képzés sokat segíthet. A tanfolyam kitér a fényképezőgép részeinek és működésének ismeretére, a fények színek és kompozíciók összehangolására, képszerkesztésre és egyéb fényképezési alapismeretek megszerzésére.
Sales eladásösztönző ismeretek ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
Az eladásösztönzés módszerei szerteágazóak, csak a kreativitás szab határt. A tanfolyam során megismekedhetünk többféle  eladásösztönzési módszerrel , amivel ösztönözhetünk egy adott fogyasztói csoportot, hogy megvásárolja termékünket. Ötleteket adunk arra, hogyan növelheti cége nyereségét úgy hogy közben a bolt jó hírét is megőrzi.
Táplálkozási alapismeretek ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A képzés tartalma: alapvető egészségügyi ismeretek, általános anatómia, élettan, kórélettan, az emésztőrendszer,  táplálkozási terv és étrend ajánlások szempontjai, gyakorlati tanácsok. Fogyás, testsúly megtartása, hízás, izomnövekedés segítése, alapvető és általános dietetikai irányelvek.
Alapvető TB- és bérügyintézői ismeretek ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft)
A képzést annak ajánljuk elsősorban, aki szeretne ebben a  szakmában elhelyezkedni, és szeretné a társadalombiztosítási ismereteit megalapozni. Vállalkozóknak is ajánljuk képzésünket, ha vállalkozása  érdekében szeretné megismerni a társadalombiztosítással és az ellátásokkal, kapcsolatos jogszabályokat.
Könyvelés alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft)
A tanfolyam a könyvelő feladatainak az alapjait adja meg, és felölei az alábbi témákat: számlák bizonylatok rögzítése, a könyvelésre kapott számlák ellenőrzése, adatszolgáltatás a hatóságok felé (bevallások elkészítése és beküldése)  a vállalkozás vezetője által kért kimutatások elkészítése stb.
Pénzügyi ismeretek alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft)
Az alapvető pénzügyi ismeretek segítenek jobban megérteni és megismerni az egyes pénzügyi termékeket, tehát jobb döntéseket tudunk hozni. Érdemes  kicsit beleásni magunkat a pénzügyi ismeretek világába, hogy jobban tudjuk kezelni anyagi forrásainkat.
Kereskedelem-marketing ismeretek alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft)
A tanfolyam felruházza alapvető kereskedelmi és marketing szaktudással, gazdasági és üzleti ismeretekkel hogy alkalmas legyen  különböző termékek és szolgáltatások beszerzésére és értékesítésére. Hasznos ismereteket nyújt kis- és középvállalatok kereskedelmi tevékenységének szervezésére és irányítására.
Üzleti adminisztráció ismeretek alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 35 000 Ft)
A tanfolyam alapokat biztosít, hogy megkötött kereskedelmi ügyletek lebonyolításában hogyan tudunk aktívan közreműködni mint pl. export-, importengedélyek beszerzése, igazolások, bizonylatok és más okmányok pontos kitöltése, fuvaroztatással, vámkezelés.
    az adatkezelési tájékoztatót

    PARTNEREINK