Vállalkozásfejlesztés

Képzéseink segítséget nyújtanak abban, hogyan kell egy sikeres vállalkozást elindítani és működtetni. A sikeres üzletmenethez a vállalkozás vezetőjének otthon kell lennie az üzleti tervezés, a piackutatás és a finanszírozás alapkérdéseiben, ismernie kell a marketing és kommunikáció alapvetéseit, illetve jártasnak kell lennie a modern kommunikációs felületek kezelésében is. A tanfolyamok időpontjait tudjuk rugalmasan kezelni és a jelentkezők igényeire szabni.

Vállalkozásfejlesztés

 

Egyszerű Webshop indítása és működtetése ( 30 órás, tanfolyam díja: 55 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A képzésben résztvevő választ kap az alábbi kérdésekre: Hogyan indítsunk egyszerű WEB áruházat? Hogyan NE indítsunk egyszerű WEB áruházat? Mik a sikeres e-kereskedelem alapjai? Milyen terméket érdemes WEB shopban értékesíteni? Milyen marketinget alkalmazzunk WEB shopunknál?
Digitális marketing -és kommunikációs coaching ( 30 órás, tanfolyam díja: 55 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A ténylegesen használható tudás a tapasztalattal érkezik, ráadásul mindennek az alapja a megfelelő stratégiai gondolkodás. Fontos, hogy rendszerben lássuk és értsük a marketing eszközöket és a kommunikációs csatornákat. A márka és a célcsoportok nem léteznek egymás nélkül, meg kell értenünk, hogy miként kapcsolódnak egymáshoz. Nem elég önmagában ismerni az online csatornákat, a közösségi média -és a különböző hirdetési rendszerek kezelőfelületeit. Szakértői / mentoring / coaching támogatást adunk a meglévő folyamatokhoz, vagy éppen ahhoz hogy kialakítsuk ezeket amellyel hozzájárulunk a vállalkozás fejlődésének akcelerációjához. Legyen szó üzletfejlesztési, márkaépítési együtt-gondolkodásról vagy időszakos kampány lebonyolításáról.
Vállalkozásfejlesztés és marketing ismeretek ( 30 órás, tanfolyam díja: 55 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A képzés alapokat biztosít arra hogy versenyképes, korszerű és magas színvonalú elsajátított elméleti és módszertani ismeretanyag birtokában   kis- és középvállalkozások, vagy egyéb gazdálkodó szervezetek tevékenységének elemzésére és komplex fejlesztési feladatainak megoldására készen álljunk.
Facebook marketing alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 55 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A képzés választ ad arra, mit és miért érdemes csinálni a közösségi médiában, majd   esettanulmányokat a központba helyezve megvizsgálja hogyan tudjuk átülteni a tudást a gyakorlatba. Manapság már minden vállalkozásnak és cégnek van Facebook oldala, ami folyamatos fejlesztés igényel, ezért elengedhetetlen hogy naprakészek legyünk ezen a téren ha vállalkosunkat szeretnénk promótálni.
Instagram marketing alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 55 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
Az Instagram marketing egyre jobban felértékelődik a marketing mixekben. Az igazi jelentősége, abban rejlik, hogy mind az Instagram hirdetések, mind pedig az influencerek szerves részét képezik egy cég reklámkampányának a kidologozásában. Az Instagram használata könnyen megtanulható és roppant hatékonyan használható egy vállalkozás népszerűsítésére.
Youtube videó marketing alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 55 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A YouTube csatorna, ha marketingről van szó már alapvető tényezőnek számít. A tanfolyam segít abban, hogy egyedi videós tartalmakat gyártsunk válllakozásunk számára. Tippeket ad arra, hogyan érjük el a célközönséget videós hirdetések útján. Megtanítja, hogyan tudjuk fellendíteni csatornánk nézettségét és hogyan készítsünk videóhirdetéseket.
    az adatkezelési tájékoztatót

    PARTNEREINK