Vállalkozásfejlesztés

Képzéseink segítséget nyújtanak abban, hogyan kell egy sikeres vállalkozást elindítani és működtetni. A sikeres üzletmenethez a vállalkozás vezetőjének otthon kell lennie az üzleti tervezés, a piackutatás és a finanszírozás alapkérdéseiben, ismernie kell a marketing és kommunikáció alapvetéseit, illetve jártasnak kell lennie a modern kommunikációs felületek kezelésében is. A tanfolyamok időpontjait tudjuk rugalmasan kezelni és a jelentkezők igényeire szabni.

Vállalkozásfejlesztés

 

Egyszerű Webshop indítása és működtetése ( 30 órás, tanfolyam díja: 55 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A képzésben résztvevő választ kap az alábbi kérdésekre: Hogyan indítsunk egyszerű WEB áruházat? Hogyan NE indítsunk egyszerű WEB áruházat? Mik a sikeres e-kereskedelem alapjai? Milyen terméket érdemes WEB shopban értékesíteni? Milyen marketinget alkalmazzunk WEB shopunknál?
Digitális marketing -és kommunikációs coaching ( 30 órás, tanfolyam díja: 55 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A ténylegesen használható tudás a tapasztalattal érkezik, ráadásul mindennek az alapja a megfelelő stratégiai gondolkodás. Fontos, hogy rendszerben lássuk és értsük a marketing eszközöket és a kommunikációs csatornákat. A márka és a célcsoportok nem léteznek egymás nélkül, meg kell értenünk, hogy miként kapcsolódnak egymáshoz. Nem elég önmagában ismerni az online csatornákat, a közösségi média -és a különböző hirdetési rendszerek kezelőfelületeit. Szakértői / mentoring / coaching támogatást adunk a meglévő folyamatokhoz, vagy éppen ahhoz hogy kialakítsuk ezeket amellyel hozzájárulunk a vállalkozás fejlődésének akcelerációjához. Legyen szó üzletfejlesztési, márkaépítési együtt-gondolkodásról vagy időszakos kampány lebonyolításáról.
Vállalkozásfejlesztés és marketing ismeretek ( 30 órás, tanfolyam díja: 55 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A képzés alapokat biztosít arra hogy versenyképes, korszerű és magas színvonalú elsajátított elméleti és módszertani ismeretanyag birtokában   kis- és középvállalkozások, vagy egyéb gazdálkodó szervezetek tevékenységének elemzésére és komplex fejlesztési feladatainak megoldására készen álljunk.
Facebook marketing alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 55 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A képzés választ ad arra, mit és miért érdemes csinálni a közösségi médiában, majd   esettanulmányokat a központba helyezve megvizsgálja hogyan tudjuk átülteni a tudást a gyakorlatba. Manapság már minden vállalkozásnak és cégnek van Facebook oldala, ami folyamatos fejlesztés igényel, ezért elengedhetetlen hogy naprakészek legyünk ezen a téren ha vállalkosunkat szeretnénk promótálni.
Instagram marketing alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 55 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
Az Instagram marketing egyre jobban felértékelődik a marketing mixekben. Az igazi jelentősége, abban rejlik, hogy mind az Instagram hirdetések, mind pedig az influencerek szerves részét képezik egy cég reklámkampányának a kidologozásában. Az Instagram használata könnyen megtanulható és roppant hatékonyan használható egy vállalkozás népszerűsítésére.
Youtube videó marketing alapfokon ( 30 órás, tanfolyam díja: 55 000 Ft) Oktatási napok Oktatási időpont
A YouTube csatorna, ha marketingről van szó már alapvető tényezőnek számít. A tanfolyam segít abban, hogy egyedi videós tartalmakat gyártsunk válllakozásunk számára. Tippeket ad arra, hogyan érjük el a célközönséget videós hirdetések útján. Megtanítja, hogyan tudjuk fellendíteni csatornánk nézettségét és hogyan készítsünk videóhirdetéseket.
    az adatkezelési tájékoztatót

    Életünk képekben

    Kövess minket Instagrammon is!

    Akik minket választottak

    Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!