Csonka Balázs

Már gimnazista éveim alatt belekóstoltam a nyelvtanítás szépségeibe, de természetesen akkor még csak „zöldfülűként”. A szakmai alapokat a Pannon Egyetem bölcsészkarán, angol nyelv- és irodalom szakon szereztem meg, ahol egyre tisztábban kezdett a jövő kirajzolódni előttem ezen a pályán. Az ötödik év után nyelviskolákban kezdtem el tanítani.

Ezt követően a társterületekre is kikacsintottam, és szakfordítói képesítést szereztem, majd következett egy kis kitérő a Budapesti Gazdasági Főiskolán. Addigra már a tanári pályán is egyértelmű elképzeléseim voltak arról, hogy mit is kellene nyelvtanítás alatt értenie egy oktatónak.

Ezután sodort a sors az Insedo Kft-hez, ahol a kiváló szakmai háttér komoly lehetőséget biztosított a kiteljesedésre. Az évek során vezető tanári pozícióba kerültem, és jelenleg különféle nyelvtanfolyamok szakmai irányítását végzem. Ezen kívül a szervezetünk fordítás-tolmácsolási üzletágát is vezetem. Hasonlóan gondolkodó, kiváló szaktudással rendelkező kollégáimmal komoly szakmai háttérmunkát végzünk annak érdekében, hogy a nyelvtanítást a mai kor követelményeinek megfelelően tudjuk a tanulni vágyók igényeihez szabni, és ezzel olyan készségekkel vértezzük fel őket, amelyekre bátran támaszkodhatnak az élet minden területén.

PARTNEREINK