Csonka Balázs

Már gimnazista éveim alatt belekóstoltam a nyelvtanítás szépségeibe, de természetesen akkor még csak „zöldfülűként”. A szakmai alapokat a Pannon Egyetem bölcsészkarán, angol nyelv- és irodalom szakon szereztem meg, ahol egyre tisztábban kezdett a jövő kirajzolódni előttem ezen a pályán. Az ötödik év után nyelviskolákban kezdtem el tanítani.

Ezt követően a társterületekre is kikacsintottam, és szakfordítói képesítést szereztem, majd következett egy kis kitérő a Budapesti Gazdasági Főiskolán. Addigra már a tanári pályán is egyértelmű elképzeléseim voltak arról, hogy mit is kellene nyelvtanítás alatt értenie egy oktatónak.

Ezután sodort a sors az Insedo Kft-hez, ahol a kiváló szakmai háttér komoly lehetőséget biztosított a kiteljesedésre. Az évek során vezető tanári pozícióba kerültem, és jelenleg különféle nyelvtanfolyamok szakmai irányítását végzem. Ezen kívül a szervezetünk fordítás-tolmácsolási üzletágát is vezetem. Hasonlóan gondolkodó, kiváló szaktudással rendelkező kollégáimmal komoly szakmai háttérmunkát végzünk annak érdekében, hogy a nyelvtanítást a mai kor követelményeinek megfelelően tudjuk a tanulni vágyók igényeihez szabni, és ezzel olyan készségekkel vértezzük fel őket, amelyekre bátran támaszkodhatnak az élet minden területén.

Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!