Garnai Gábor

Négy év célnyelvi területen eltöltött idő után az ELTE Bölcsésztudományi Karán, illetve az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar …

Négy év célnyelvi területen eltöltött idő után az ELTE Bölcsésztudományi Karán, illetve az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Tanári Szakán szerzett bölcsész és tanár diplomát angol nyelv és irodalomból.

Sikeresen készített fel számos egyetemi hallgatót üzleti és általános angol nyelvvizsgára. Pályafutása során rengeteg multinacionális cégnél megfordult, bankoknál, biztosítóknál, és multinacionális cégeknél tartott üzleti angol nyelvoktatást, valamint Nato Stanag 6001 katonai szaknyelvi nyelvvizsgára tartott felkészítést a Magyar Honvédségnél. Később nemzetközi autóipari cég tréning koordinátoraként a vállalat éves oktatási tervének elkészítésében és fejlesztésében vett részt. Munkájával az oktatási programok kialakításához, tréningek lebonyolításához és a képzésekkel kapcsolatos stratégiai irányok meghatározásához járult hozzá.

Ezt követően nemzetközi protokolláris ügyek és nemzetközi projektek szakmai koordinálásáért és megvalósításáért volt felelős a közszférában. Jelenleg az Insedo Nyelviskola képzési projektmenedzserként az Európai uniós forrásból finanszírozott Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében megvalósuló képzések koordinálásáért és lebonyolításáért felelős.

Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!