Kutasi Évi

Két év célnyelvi területen eltöltött idő után a Pannon Egyetemen szerzett bölcsész és tanár diplomát angol nyelv és irodalomból. Ezután a felnőttképzésben találta meg hivatását; tanított a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karán üzleti angolt, és több képzési intézményben üzleti, logisztikai, és katonai szaknyelvet.

Később szakmai régióvezetőként egy országos nyelviskolában felelős volt az oktatók módszertani értékeléséért és fejlesztéséért, valamint projektek szakmai koordinálásáért.

Az Insedo Nyelviskolánál feladatai közé tartozik a próbavizsgák, pretesztelések leszervezése az ELTE Origó Nyelvi Centrummal egyeztetve, kapcsolattartás a Szent István Egyetemmel az oktatók szaknyelvi vizsgáztatói képzése kapcsán, az Insedo belső képzéseinek koordinálása, folyamatosan új szakmai lehetőségek felkutatása, és az oktatók számára módszertani önfejlesztő anyagok kidolgozása.

Szívügye, hogy lelkes, szakmailag elhivatott csapatot alkossanak az oktatók. A metodológiai fejlesztésben felhasználja jógaoktatói eszköztárát is, ezzel is segítve, hogy egyre hatékonyabb és tudatosabb oktatási folyamat valósulhasson meg az Insedo minden egyes nyelvóráján.

Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!