Skype-os nyelvtanulás

A Skype-os online nyelvtanfolyammal helytől függetlenül lehetőség nyílik arra, hogy tapasztalt nyelvtanárral fejleszd nyelvtudásodat és fejlődj.

Skype-os nyelvtanulás

Az online nyelvtanulást ajánljuk:

  • Akik olyan helyen laknak, ahonnan nehezen tudnak minket személyesen elérni és nem szeretnének időt tölteni az utazással.
  • Kismamáknak, otthonról dolgozóknak akik szeretnének tanulni, de nehezen tudják megoldani, hogy eljussanak nyelviskolánkba.
  • Elfoglalt sokat utazó üzletembereknek, akik egyszerűen nehezen szakítanak időt arra hogy rendszeresen eljussanak nyelviskolánkba.

Ha nagyon elfoglalt vagy, és úgy érzed, hogy hatékonyabban tudnál tanulni otthonról, akkor megteheted a skype-os nyelvoktatás segítségével. Csupán jó internet kapcsolatra van szükséged, hogy fejleszthesd angol nyelvtudásod.

Az első alkalommal ingyenesen felmérjük az aktuális tudásszinted, ezt követően összeállítjuk az igényeidnek megfelelő személyre szabott tananyagot, te pedig kényelmesen otthonról vagy az irodából sajátíthatod el a szükséges tananyagot.

JELENTKEZÉS 

Az alábbi űrlap kitöltésével el is indíthatod a folyamatot. A szóbeli szintfelmérővel még nem kötelezed el magad semmire. Jó hír, hogy a kedvezményes részletfizetési lehetőség esetén sem változik a tanfolyami díj!


az adatkezelési tájékoztatót

Jelentkezés ingyenes szóbeli szintfelmérőre

az adatkezelési tájékoztatót

Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

[instagram-feed]

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!