FIT tagdíj/félév – alapcsomag

  • Online tájékoztató konferencia
  • Hírlevél
  • Csoportos konzultáció
  • Jogszabálykövetés
  • Sablonok
  • E-mail helpdesk
  • Pályázatfigyelés
Ár:

19 900 Ft

+ Áfa

Online tájékoztató konferencia (Zoom – legalább évi 4)

Legalább negyedévente egy ZOOM konferencia az adott időszak fontos változásairól. Ez a ZOOM konferencia lehetőséget ad egyéni kérdések megvitatására is!

Hírlevél (alkalmanként)

Hírlevél szolgáltatás, amely az ingyenes hírlevél mellett részletesebben segít az aktuális kérdésekben, esetenként segéd dokumentumokat is tartalmaz.

Csoportos konzultáció (Zoom – havi 1 alkalom, fixen)

Havonta egy alkalommal lehetőséget biztosítunk az előfizetőknek arra, hogy ZOOM konferencia keretében tegyék fel személyes kérdéseiket, és akár cégspecifikusan is tudjuk segíteni a jogkövető rendszer kiépítését.

Jogszabálykövetés (folyamatos)

Előfizetőink megkapják az aktuális jogszabály gyűjteményt egységes dokumentumba foglalva, amelyet folyamatosan aktualizálunk, így nem kell állandóan keresgélni a hatályos törvényt és végrehajtási rendeletét.

Sablonok (alkalmanként)

Elkészítettük a 2021. évi szabályozásnak megfelelő dokumentum sablonokat, amit éves előfizetőink megkapnak. Ide tartozik pld. A felnőttképzési szerződés formátuma, illetve az alkalmazandó nyilatkozatok sablonjai is.

E-mail helpdesk (folyamatos)

Előfizetőink által e-mailben megküldött kérdésekre egy órán belül válaszolunk.

Pályázatfigyelés (folyamatos)

Értesítést küldünk minden, a felnőttképzési területen érdekes képzés tartalmú pályázati lehetőségről. Javaslatot teszünk képző partnerekre, segítünk képzési ajánlatokat optimalizálni igény esetén.

 

Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!