CÉGES ÉS LAKOSSÁGI NYELVI SZOLGÁLTATÁSOK

Az Origó Vizsgarendszer és a Zöld Út Szaknyelvi vizsgarendszer akkreditált vizsgahelye

• Angol és német nyelvtanfolyamok
• Kihelyezett vállalati nyelvi képzések
• Szakmai angol és német nyelvtanfolyamok
• Nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamok
• Vizsgarutin tréningek
• Általános és szakmai nyelvvizsgáztatás
• Fordítás és tolmácsolás 15 nyelven

Angol és német nyelvtanfolyamok

Egy évben hat alkalommal indítunk 60 órás angol és német kurzusokat de tanfolyamközi csatlakozásra is van lehetőség, ha eljössz hozzánk szintfelmérésre. Az Origó nyelvvizsga aktuális időpontjai előtt minden hónapban 10 órás vizsgatréninggel várunk.

Céges nyelvoktatás

Iskolánk a vállalati nyelvoktatás forradalmasítását tűzte ki célul már megalakulásakor is. Az általános készségfejlesztés mellett partnereinket intenzív képzési struktúrával és e-learning programmal is segítjük, hogy olyan segítséget kapjanak, amely egyedülálló a mai magyar oktatási piacon.

Fordítás-tolmácsolás

Nyelviskolánk fordítás és tolmácsolás üzletágában dolgozó szakemberei évtizedek óta nyújtanak kimagasló színvonalú szolgáltatást minden nagy világnyelven. Iskolánk anyanyelvi fordítókkal, szakmai berkekben járatos mérnök, közgazdász, jogász szakemberekkel is dolgozik, akik a hozzáértést is garantálják.

Szakmai nyelvoktatás

Nyelviskolánk a Zöld Út államilag elismert szakmai nyelvvizsgarendszer akkreditált vizsgahelye. Oktatóink egyben vizsgáztató tanárok is, így pontosan tudják, mi szükséges ahhoz, hogy a sikeres szakmai nyelvvizsgát megszerezd, és végre kézhez kaphasd a diplomád, vagy fizetésemelést kérhess.

INGYENES ANGOL SZINTFELMÉRŐ TESZT

A következő teszttel megtudhatod, hogy milyen szinten vagy angolból. A kérdések nehézségi szintje fokozatosan emelkedik. Az eredményt az utolsó válasz bejelölése után kapod meg.

NYELVVIZSGÁK

Az Insedo Nyelviskola a Magyarországon évtizedek óta etalonnak számító Origó Vizsgarendszer akkreditált vizsgahelye. Ügyfélszolgálatunkon személyesen is intézhető a vizsgajelentkezés, illetve interneten keresztül is lehet jelentkezni vizsgáinkra. Keress minket, ha szakmai nyelvvizsgára (gazdasági, műszaki vagy agrár) van szükséged. Ebben az esetben a MATE Zöld Út vizsgáját teheted le nálunk.

Kapcsolat

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük töltse ki az alábbi mezőket és mi felvesszük Önnel a kapcsolataot!

PARTNEREINK