Rólunk

Az Insedo Nyelviskola a lakosság és a cégek oktatási, fordítási, tolmácsolási és nyelvvizsgáztatói specialistája. Az elmúlt közel 30 év során szerzett nyelvoktatói, állami nyelvvizsgáztatói és fordítói tapasztalattal a hátunk mögött 2009-ben alapítottuk meg intézményünket, amely a ma igényeire specializálódott, engedélyezett képző intézmény, és nyelvi szolgáltató.

Miért válassz minket?

  • A minőség-ellenőrzés és szakmai innováció kiemelt fontosságú, így ezekért a területekért külön szakemberek felelnek, és biztosítják a minőségi nyelvi szolgáltatások szakmai alapját.
  • Hisszük, hogy a cégvezetés által megálmodott szintet kollégáink akkor tudják tolmácsolni a legjobban, ha érzik megbecsülésünket és korrekt együttműködési feltételeket biztosítunk. Ezáltal oktatóink még motiváltabban tudnak részt venni a közös munkában napi szinten.
  • Folyamatos belső képzéseket ajánlunk fel oktatóinknak, illetve a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem és ELTE Origó Nyelvi Centrum szoros szakmai kapcsolatban áll velünk. Szakmai jártasságunkat bizonyítja, hogy számos népszerű tankönyv fejlesztésében folyamatosan részt vesznek tanáraink.
  • Iskolánk a XXII. század nyelviskolája. Képzéseinken kiemelkedő szerepet kap az audiovizuális oktatás, az Internet és számítógép által kínált lehetőségeket felhasználva hatékony képzéseket tartunk, amelyeket igény szerint otthoni e-learning programokkal egészítünk ki.
  • Iskolánk alapító tagja az Engedélyezett Nyelvi, Szakmai és Egyéb Felnőttképzők Országos Szövetségének, intézményvezetőnk a szervezet alelnöke. Ez a szakmai szervezet folyamatosan és naprakészen lépést tart a legmodernebb nyelvoktatási trendekkel, szakmai konferenciákkal segíti a mai magyar felnőttképzés fejlődését, így iskolánknak országos szinten is stratégiai szerep jut a nyelvtanulás fejlesztésében.
  • Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter iskolánk ügyvezető igazgatóját jelölte ki a Felnőttképzési Szakértői Bizottságba, mint a nyelvoktatásért felelős szakértő. Hatással vagyunk így az egész ország nyelvoktatására, és lehetőségünk van beleszólni kiemelten fontos, országos szakmai kérdésekbe is.
  • Számunkra a nyelvek tanítása túlmutat a nyelvvizsga megszerzésén. A magabiztos kommunikáció révén egy életre szóló lehetőséget tudsz teremteni magadnak, hogy hozzáférj eddig nem elérhető lehetőségekhez és tapasztalatokhoz. A megfelelő támogatással ez egy szórakoztató és inspiráló út lehet, amin szívesen elkalauzolunk.

Oktatások 13 megyében
Több, mint 3000 kihelyezett képzés
Vizsgázóink sikeraránya: 90% felett
Több, mint 300 nyelvtanár kolléga
8 anyanyelvi oktató
Több, mint 1000 nyelvvizsgázó
Több, mint 100 velünk tanuló céges partner

PARTNEREINK