Rólunk

Az Insedo Nyelviskola a lakosság és a cégek oktatási, fordítási, tolmácsolási és nyelvvizsgáztatói specialistája. Az elmúlt közel 30 év során szerzett nyelvoktatói, állami nyelvvizsgáztatói és fordítói tapasztalattal a hátunk mögött 2009-ben alapítottuk meg intézményünket, amely a ma igényeire specializálódott, engedélyezett képző intézmény, és nyelvi szolgáltató.

Miért válassz minket?

  • A minőség-ellenőrzés és szakmai innováció kiemelt fontosságú, így ezekért a területekért külön szakemberek felelnek, és biztosítják a minőségi nyelvi szolgáltatások szakmai alapját.
  • Hisszük, hogy a cégvezetés által megálmodott szintet kollégáink akkor tudják tolmácsolni a legjobban, ha érzik megbecsülésünket és korrekt együttműködési feltételeket biztosítunk. Ezáltal oktatóink még motiváltabban tudnak részt venni a közös munkában napi szinten.
  • Folyamatos belső képzéseket ajánlunk fel oktatóinknak, illetve a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem és ELTE Origó Nyelvi Centrum szoros szakmai kapcsolatban áll velünk. Szakmai jártasságunkat bizonyítja, hogy számos népszerű tankönyv fejlesztésében folyamatosan részt vesznek tanáraink.
  • Iskolánk a XXII. század nyelviskolája. Képzéseinken kiemelkedő szerepet kap az audiovizuális oktatás, az Internet és számítógép által kínált lehetőségeket felhasználva hatékony képzéseket tartunk, amelyeket igény szerint otthoni e-learning programokkal egészítünk ki.
  • Iskolánk alapító tagja az Engedélyezett Nyelvi, Szakmai és Egyéb Felnőttképzők Országos Szövetségének, intézményvezetőnk a szervezet alelnöke. Ez a szakmai szervezet folyamatosan és naprakészen lépést tart a legmodernebb nyelvoktatási trendekkel, szakmai konferenciákkal segíti a mai magyar felnőttképzés fejlődését, így iskolánknak országos szinten is stratégiai szerep jut a nyelvtanulás fejlesztésében.
  • Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter iskolánk ügyvezető igazgatóját jelölte ki a Felnőttképzési Szakértői Bizottságba, mint a nyelvoktatásért felelős szakértő. Hatással vagyunk így az egész ország nyelvoktatására, és lehetőségünk van beleszólni kiemelten fontos, országos szakmai kérdésekbe is.
  • Számunkra a nyelvek tanítása túlmutat a nyelvvizsga megszerzésén. A magabiztos kommunikáció révén egy életre szóló lehetőséget tudsz teremteni magadnak, hogy hozzáférj eddig nem elérhető lehetőségekhez és tapasztalatokhoz. A megfelelő támogatással ez egy szórakoztató és inspiráló út lehet, amin szívesen elkalauzolunk.

Oktatások 13 megyében
Több, mint 3000 kihelyezett képzés
Vizsgázóink sikeraránya: 90% felett
Több, mint 300 nyelvtanár kolléga
8 anyanyelvi oktató
Több, mint 1000 nyelvvizsgázó
Több, mint 100 velünk tanuló céges partner

Életünk képekben

Kövess minket Instagrammon is!

Akik minket választottak

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is partnereink között tudhatjuk!