ORIGÓ NYELVVIZSGA VESZPRÉM

Az Insedo Nyelviskola a Magyarországon évtizedek óta etalonnak számító Origó Vizsgarendszer akkreditált vizsgahelye.

Az Origó államilag elismert, kétnyelvű vizsgarendszer, amely a felvételi eljárásban többletpontot ér, Magyarországon mindenütt elfogadott, diplomakiváltáshoz és munkavállaláshoz egyaránt megfelelő. Vizsgarendszerének vizsgahely-hálózatában több mint 60 helyen szerezhető nyelvvizsga-bizonyítvány. Egyedülálló módon mind a 12 hónapban, hazánkban a legtöbb idegen nyelvből kínál vizsgalehetőséget. Az Origó vizsgarendszer megbízhatóságának, a vizsgaalkalmak gyakoriságának köszönhetően a cég 2015-ben visszaszerezte piacvezető szerepét.

Az ország legrégebbi és legnagyobb nyelvtudás-mérési tapasztalattal rendelkező intézményeként küldetésének tekinti a hiteles nyelvtudás-mérés értékeinek megőrzését. Stratégiai célkitűzése, hogy vizsgaközpontként megőrizze piacvezető pozícióját, valamint folyamatosan megújulva, innovatív módszerek kifejlesztésével szolgálja vizsgázóit.


Miért válaszd az ORIGÓ nyelvvizsgát?

  • Nyelvvizsgáink államilag akkreditáltak
  • Minden hónapban szervezünk vizsgát
  • Több mint 30 nyelvből vizsgázhatsz nálunk
  • Több mint 60 vizsgahelyünk van országszerte
  • Több nyelvből saját készítésű kiadványainkból készülhetsz fel
  • Az éles vizsga előtt angol, német, francia és spanyol próbavizsgán is kipróbálhatod tudásodat
  • Nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamainkon a leghitelesebben készítünk fel a megmérettetésre

 

Az ORIGÓ nyelvvizsgarendszer

A jelenlegi vizsgarendszerünkben mért idegennyelv-tudás fogalma a legújabb alkalmazott nyelvészeti kutatások megállapításai, a kommunikatív nyelvoktatás megváltozott célkitűzései, az Európa Tanács nagyszabású idegennyelv-tanítási és vizsgáztatási projektjének ajánlásai és a nyelvvizsga-bizonyítványok felhasználóinak részletes igény-és szükségelemzése alapján alakult ki. Az ELTE Origó Nyelvi Centrum az ALTE (Európai Nyelvvizsgáztatók Szövetsége) rendes tagja és elfogadja az ELTE által meghatározott (Közös Európai Referenciakeretre támaszkodó) kommunikatív kompetencia-felfogást.

  • B1 (alapfok) nyelvvizsga részletes leírása
  • B2 (középfok) nyelvvizsga részletes leírása
  • C1 (felsőfok) nyelvvizsga részletes leírása

 

Vizsgaidőpontok és vizsgadíjak

https://www.onyc.hu/vizsgaidopontok

FIGYELEM! ATTENTION! ACHTUNG!

FONTOS! 2019. február 1-től megszűnt a papíralapú vizsgajelentkezés, ezért kérünk, hogy az Origó Nyelvi Centrum honlapján regisztrálj és jelentkezz a kívánt nyelvvizsgára!

A regisztráció és a jelentkezés után bankkártyával, vagy átutalással tudod kifizetni a vizsgadíjat.

A jelentkezéskor jelöld meg az Insedo Nyelviskolát vizsgahelyként!

Amennyiben bármivel kapcsolatban kérdésed lenne, keress bennünket telefonon vagy e-mailben!

Oktatóink nagy része egyben vizsgáztató is, így minden csoportunk kiemelkedő szaktudással rendelkező oktatóval készül a vizsgákra. Természetesen a nyelvvizsga letételének nem feltétele intézményünknél elvégzett tanfolyam.

Mindenkit szeretettel várunk nyelvvizsgáinkra!

 

Vizsgaszabályzat

https://www.onyc.hu/dokumentumtar

 

Próbavizsga

A szóbeli vizsga két részből áll (hallás utáni értés és interjú), míg az írásbeli vizsga egy szombat délelőttödet fogja igényelni. Ha nálunk vizsgázol, javasoljuk, hogy gyere el hozzánk intenzív vizsgarutin tréningünkre, vagy valamelyik nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamunkra is. Biztos lehetsz benne, hogy iskolánk sajátos hangulata segít majd a stresszmentes és sikeres nyelvvizsgában.

Várunk szeretettel!


YOUTUBE Csatorna

Hasznos ötletek és tippek közép-, vagy felsőfokú nyelvvizsgára készülőknek:

https://www.youtube.com/channel/UCGKqeN00-VFXkavHxGppzqA