Nyelvtanulás

Az Insedo Kft. a lakosság és a cégek nyelvoktatója, a cég- és célspecifikus nyelvspecialista. Elsődleges célunk, hogy oktatási üzletágunk a partnereinknél jelentkező minden nyelvi igényt magas szinten kielégítsen.

A mai nyelvi szolgáltatók nem adnak választ a lakosság és az ipari és szolgáltatói szféra sajátságos nyelvi igényeire, és a nyelvoktatás módszerei továbbra is a poroszos rendszer stigmáit hordozzák. Megfelelve a piaci igényeknek a nyelvi üzletág a hagyományos készségfejlesztő tanfolyamaink mellett cég- és szakma-specifikus tréningeket valamint speciális nyelvvizsga-felkészítő tréningeket ajánl.

 

Számos nyelvi programunk mellett kiemelkedik a nyelvtanulási hatékonyságfejlesztő tréningünk, amely olyan nyelvtanulóknak segít, akik megunták már a hagyományos nyelvtanulást, és az élő nyelvvel együtt akarnak lélegezni. Nyelvi szolgáltatásainkat a tudatosság, profizmus valamint az azonnali hatékony segítségnyújtás jellemzi.

 

  • Ars poeticánk, hogy maximálisan a megrendelő igényeire szabjuk tréningeinket.
  • Gyors, hatékony, célorientált és használható nyelvtudást biztosítunk hallgatóinknak.
  • Cégünk a kiszélesedett piaci igények kielégítésére új tematikákat dolgozott ki a nyelvvizsga-specifikus tréingek, speciális oktatás, szaknyelvi modulok, menedzsment technológia tréningek területén.
  • Célunk a piac igényeinek azonnali reagálással történő minőségi kiszolgálása, a megrendelő igényeinek megfelelve, akár 48 órán belüli tanfolyamkezdéssel.

Angol és német nyelvtanfolyamok

Egy évben hat alkalommal indítunk 60 órás angol és német kurzusokat de tanfolyamközi csatlakozásra is van lehetőség, ha eljössz hozzánk szintfelmérésre. Az Origó nyelvvizsga aktuális időpontjai előtt minden hónapban 10 órás vizsgatréninggel várunk.

Intenzív nyári nyelvvizsga tanfolyamok

  • Általános és szakmai (Origo és Zöld Út) középfokú nyelvvizsga felkészítő
  • Angol és német nyelvekből
  • Két hetes, 40 órás szuperintenzív nyári tanfolyam heti 5×4 órában
  • Díja: 40 000 Ft.

Céges nyelvoktatás

Iskolánk a vállalati nyelvoktatás forradalmasítását tűzte ki célul már megalakulásakor is. Az általános készségfejlesztés mellett partnereinket intenzív képzési struktúrával és e-learning programmal is segítjük, hogy olyan segítséget kapjanak, amely egyedülálló a mai magyar oktatási piacon.

Szakmai nyelvoktatás

Nyelviskolánk a Zöld Út államilag elismert szakmai nyelvvizsgarendszer akkreditált vizsgahelye. Oktatóink egyben vizsgáztató tanárok is, így pontosan tudják, mi szükséges ahhoz, hogy a sikeres szakmai nyelvvizsgát megszerezd, és végre kézhez kaphasd a diplomád, vagy fizetésemelést kérhess.