Insedo pályázatok logo 240205
GINOP PLUSZ 3.2.1-21: PÁLYÁZAT KÉPZÉSRE ÉS BÉRTÁMOGATÁSRA
Insedo pályázatok logo 240205

KÉPEZZE MUNKAVÁLLALÓIT UNIÓS FORRÁS BEVONÁSÁVAL!

A pályázat eredményeképpen 2024-es és 2025-ös képzéseit támogatott formában valósíthatja meg, ráadásul bértámogatás is igénybe vehető a képzési időre járó, kieső munkaidőre járó bérrészre. Ez azt jelenti, hogy az akár 150 millió forintos támogatásnak köszönhetően az önrész ellenére is jelentősen csökkenthetők tervezett képzési költségei. Bízza ránk cége támogatott képzéseinek megvalósítását, és mi segítünk az előkészítésben is!

Ezért válasszon Minket

Magas színvonalon, a megrendelő igényeire szabottan valósítjuk meg a képzéseket többféle képzéstípusban is, jelenléti és online módon is, akár távoktatási (e-learning) támogatással

Átvállaljuk partnereink felnőttképzéssel összefüggő kötelező adminisztrációs terheit

Az egy főre eső támogatás összege elérheti a 350 000 Ft-ot

Többféle képzéstípus is megvalósítható

A velünk együttműködő pályázatíró vállalkozás szükség esetén segíti partnereinket a pályázat elkészítésében, beadásában és menedzsmentjében

A vállalkozás méretétől függően 75-150 millió forint támogatás igényelhető

A képzésbe vont munkavállalók kieső munkaidejére bértámogatás is igénybe vehető

A képzések megvalósítására 18 hónap áll rendelkezésre, így 2024-es és 2025-ös képzéseik is megvalósulhatnak támogatott formában

MILYEN KÉPZÉSEK

MEGVALÓSÍTÁSÁT VÁLLALJUK

A PROJEKT SORÁN?

Képzéseinkkel kifejezetten megrendelőink igényeire reagálunk, ezért képzési programjaink összeállításakor részletesen egyeztetjük a cég oldalán felmerülő szükségleteket.

Insedo pályázatok logo 240205

IKT/digitális kompetenciafejlesztő képzések

Digitális kompetenciákat fejlesztő képzések széles körét nyújtjuk ügyfeleinknek, többek között irodai vagy prezentációs alkalmazások oktatásával.

Biztosítja a személyi feltételeket
Biztosítja a tárgyi feltételeket
Megkapja az adókedvezményt, sikerdíjat

Nyelvi képzések

Üzleti képzéseinkkel bármely ipari vagy szolgáltatási ágazatot ki tudunk szolgálni, általános nyelvi képzéseinket pedig kezdőtől C2 szintig kínáljuk. A népszerű nyelvek (pl. angol, német) mellett kevésbé keresett nyelvek oktatását is vállaljuk. Nyelvi képzéseinket minden esetben tudásmérés előzi meg a minél egységesebb csoportok kialakítása érdekében.

Soft skill képzések

A szakmai tudást kiegészítő személyes kompetenciák fejlesztésére széles körű képzési kínálatunk hivatott, legyen szó akár hatékonyságnövelésről, motivációról, együttműködésről, kommunikációról, a vezetői kompetenciák fejlesztéséről vagy bármi másról.

Kapcsolat

Ha a lehetőség felkeltette érdeklődését, kérjük, vegye fel a kapcsolatot felnőttképzési szakértőnkkel!