Insedo pályázatok logo 240205
PÁLYÁZATOK ÉS TOVÁBBKÉPZÉSEK
Insedo pályázatok logo 240205

Oktatói Továbbképzési Rendszer

A megújult szakképzés egyik legnagyobb támogató platformja az Innovatív Képzési Központ (IKK), amely többek között feladatai között tudhatja a szakképzés oktatóinak kötelező továbbképzését.

 

Az Insedo Kft. az IKK felületén keresztül továbbképzéseket kínál a szakképzésben tanító oktatók számára, amelyek a 2023 szeptemberétől felállt Oktatói Továbbképzési Rendszeren (OTR) keresztül érhetők el folyamatosan bővülő képzési kerettel.

Erasmus+

Az INSEDO Kft. az oktatás, az idegen nyelvi és digitális készségek fejlesztésének specialistája. Az iskolai oktatás, a szakképzés és a felnőttképzés területén tevékenykedünk Magyarországon, és stratégiai partnerségek keretében sikeresen bekapcsolódtunk az Erasmus+ projektekbe.

Csapatunk középiskolai és szakiskolai tanárokból, tolmácsokból, projektmenedzsmentből és államilag akkreditált oktatási és szakképzési szakértőkből áll.

KA1 projekt – Teacher Trainings:

A teljesen virtuális oktatás hiánya és a kollégák továbbképzésének szükségessége Európa-szerte nyilvánvalóvá vált. Az Európai Oktatási Térség problémájára való reflektálás érdekében 2023-ban két tanárképzési programot kínálunk az Erasmus+ (KA1) keretében, nagy hangsúlyt fektetve a digitális készségekre és a digitális értékelésre.

KA2 projekt – RockInEurope:

A projekt a szakmai anyagok összegyűjtésével és terjesztésével segíti az akrobatikus rock’n’roll iránt érdeklődő gyerekeket, fiatalokat és felnőtteket oktatók munkáját, a lehető legmagasabb színvonalú képzési kézikönyvekre támaszkodva. A megfelelő képzési anyagok elérhetősége segíti a sportolói kettős karrier lehetőségének megteremtését, amelynek célja, hogy életüket a következő generációk akrobatikus rock’n’roll oktatásának szenteljék.