Insedo pályázatok logo 240205
Pályázatok és továbbképzések
Insedo pályázatok logo 240205

Támogatjuk a jelent,
formáljuk a jövőt.

 

Legyen szó pályázatokról, Erasmus+ projektekről, oktatói képzésekről, vagy új digitális és nyelvi készségek elsajátításáról, az INSEDO széles kínálatával segíti az oktatókat, a tanulókat és a cégeket Magyarországon és Európa-szerte egyaránt.

 

 

  • GINOP PLUSZ 3.2.1.-21
  • Oktatói Továbbképzési Rendszer
  • Erasmus+
    • BridGE Europe Project
    • KA1 Project – Teacher Trainings
    • KA2 Project – RockInEurope

GINOP Plusz 3.2.1.-21

Képezze munkavállalóit Uniós forrás bevonásával!

A pályázat eredményeképpen 2024-es és 2025-ös képzéseit támogatott formában valósíthatja meg, ráadásul bértámogatás is igénybe vehető a képzési időre járó, kieső munkaidőre járó bérrészre. Ez azt jelenti, hogy az akár 150 millió forintos támogatásnak köszönhetően az önrész ellenére is jelentősen csökkenthetők tervezett képzési költségei. Bízza ránk cége támogatott képzéseinek megvalósítását, és mi segítünk az előkészítésben is!

Oktatói Továbbképzési Rendszer

A megújult szakképzés egyik legnagyobb támogató platformja az Innovatív Képzési Központ (IKK), amely többek között feladatai között tudhatja a szakképzés oktatóinak kötelező továbbképzését.

Az Insedo Kft. az IKK felületén keresztül továbbképzéseket kínál a szakképzésben tanító oktatók számára, amelyek a 2023 szeptemberétől felállt Oktatói Továbbképzési Rendszeren (OTR) keresztül érhetők el folyamatosan bővülő képzési kerettel.

 

Erasmus+ (EN)

Az INSEDO Kft. az oktatás, az idegen nyelvi és digitális készségek fejlesztésének specialistája. Az iskolai oktatás, a szakképzés és a felnőttképzés területén tevékenykedünk Magyarországon, és stratégiai partnerségek keretében sikeresen bekapcsolódtunk az Erasmus+ projektekbe.

Csapatunk középiskolai és szakiskolai tanárokból, tolmácsokból, projektmenedzsmentből és államilag akkreditált oktatási és szakképzési szakértőkből áll.

 

BridGE project

Bridging the Generational Gap between Teachers in Europe (BridGE Europe) project considers generational gap between teachers and educators as one of the biggest challenges of modern education in Europe.

 

KA1 project – Teacher Trainings

A teljesen virtuális oktatás hiánya és a kollégák továbbképzésének szükségessége Európa-szerte nyilvánvalóvá vált. Az Európai Oktatási Térség problémájára való reflektálás érdekében 2023-ban két tanárképzési programot kínálunk az Erasmus+ (KA1) keretében, nagy hangsúlyt fektetve a digitális készségekre és a digitális értékelésre.

 

KA2 project – RockInEurope

A projekt a szakmai anyagok összegyűjtésével és terjesztésével segíti az akrobatikus rock’n’roll iránt érdeklődő gyerekeket, fiatalokat és felnőtteket oktatók munkáját, a lehető legmagasabb színvonalú képzési kézikönyvekre támaszkodva. A megfelelő képzési anyagok elérhetősége segíti a sportolói kettős karrier lehetőségének megteremtését, amelynek célja, hogy életüket a következő generációk akrobatikus rock’n’roll oktatásának szenteljék.